FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

"Puriul" a călcat strîmb » Mircea Rednic a încălcat deja o promisiune făcută fanilor

Articol de GSP - Publicat luni, 12 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 12 ianuarie 2015 16:45

Mircea Rednic a avut astăzi parte de prezentarea oficială în funcţia de antrenor principal al Petrolului, însă acesta are deja o problemă.

La începutul lunii decembrie, cînd toate zvonurile îl dădeau ca fiind viitorul antrenor al Rapidului, Rednic le făcea o promisiune fanilor dinamovişti şi le spunea că în România o va mai antrena numai pe Dinamo.

"Am vorbit cu Dinu Gheorghe şi i-am transmis că dacă e să mă întorc în Liga 1, o s-o fac numai la Dinamo. Le urez succes rapidiştilor, dar să îşi caute alt antrenor", a spus pe 1 decembrie Mircea Rednic.

Acum, "Puriul" a semnat cu Petrolul un contract pînă în vară şi a uitat de promisiunea făcută faţă de Dinamo.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
valentiino
valentiino  •  13 Ianuarie 2015, 03:55

pai daca nu l-a vrut negoita ce vina are el ca a promis fanilor ????venea peste negoita sau cum ? omul a spus ca ar vrea sa antreneze dinamo dar daca nu l-a auzit cine trebuie...

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  13 Ianuarie 2015, 00:43
Postat de dtdr pe 12 Ianuarie 2015, 22:15

Asta n-a calcat drept niciodata. Cracterul bata-l vina ! N-ai ce-i face , a crsecut mare la Dinamo si o deprindere formata nu se mai poate schimba !!!

e crescut la Corvinul, nu te supara. Dinamo l-a educat, l-a cizelat, l-a facut campion si semifinalist de cupe europene, l-a facut titular de Nationala cu zeci si zeci de meciuri memorabile. poate.. nu cumva ultima data a trecut prin Crangasi, prin bazar.))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  13 Ianuarie 2015, 00:41
Postat de un_gazar pe 12 Ianuarie 2015, 23:16

Bine ai venit Mircea! Iar pentru echidistantii "reporteri " GSP: asteptam un reportaj filmat de la reuniunea gazarilor(unde au fost prezenti 2500 de suporteri) si nu obisnuitele muscaturi de c.u.r. pe care ni le aplicati cu o tenacitate demna de o cauza mai buna.

frumos spus. succes.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează