FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Puşcăria îl transformă! Gigi Becali suportă din ce în ce mai greu detenţia: "E devastat psihic"

Foto stînga > APRILIE 2013, la una dintre conferinţele de presă săptămînale de la Palat
Foto dreapta > OCTOMBRIE 2013, la terminarea audierilor de la Judecătoria Sectorului 4
Foto stînga > APRILIE 2013, la una dintre conferinţele de presă săptămînale de la Palat Foto dreapta > OCTOMBRIE 2013, la terminarea audierilor de la Judecătoria Sectorului 4

Articol de - Publicat joi, 10 octombrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 10 octombrie 2013 17:59

Închis de aproximativ cinci luni la Jilava, Becali a apărut ieri abătut, cu părul alb şi netuns în faţa magistraţilor Judecătoriei Sectorului 4


"E devastat psihic! Becali este un deţinut mai special, iar tot ce i se întîmplă în închisoare este doar pentru ca el să fie îngenuncheat psihic", a precizat avocata Paula Iacob. Miron Cozma a punctat şi el pentru Libertatea: "Gigi e terorizat, poate face, vrînd-nevrînd, un atac de panică. I-au pus pînă şi plasă la geamul de la celulă, nu mai intră nici soarele pe acolo!".

Ieri, cînd finanţatorul campioanei a fost prezent la Judecătoria Sectorului 4, unde a cerut să i se admită contestaţia împotriva sancţiunii prin care i-a fost interzis să muncească timp de o lună după ce a folosit cartela altui deţinut, arăta dărîmat! Îmbrăcat la costum şi cu o bluză maro pe gît, Becali a venit nearanjat în faţa magistraţilor. Pare să fi albit în ritm alert şi să nu se fi tuns de multă vreme!

În faţa instanţei, a cerut să fie lăsat să meargă acasă pentru a-şi vedea familia: "Am cinci luni de puşcărie. Vreau să mă duc acasă să îmi văd soţia şi fetele, pentru că la noi, la machedoni, doar bărbaţii merg la penitenciar, la vizite. Nu ştiu cum mai arată soţia şi fetele! Nu mă mai interesează nici ce se întîmplă la Steaua! Tot ce vreau este să mă judecaţi corect şi să pot merge măcar pentru o zi acasă". Acesta va afla abia peste şapte zile verdictul judecătorilor.


"Steaua n-are probleme cu banii! În conturile clubului se află aproximativ 10 milioane de euro, urmînd că, în perioada următoare, să se adauge alte 20 de milioane"
Gigi Becali, patron Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (52)
strazi1
strazi1  •  12 Octombrie 2013, 14:49
Postat de dynamovist pe 11 Octombrie 2013, 05:12

Nu doresc raul nimanui, cu toate ca merita sa fie acolo unde este, imi e mila de el. Poate va invata ceva din experienta asta.

E aiurea pentru el, poate chiar a gresit, nici nu ma intereseaza ca el are bani si altii nu,dar de obicei D-zeu te frige cand o duci mai bine si crezi ca ai scapat pt totdeauna.

dynamovist
dynamovist  •  11 Octombrie 2013, 05:12

Nu doresc raul nimanui, cu toate ca merita sa fie acolo unde este, imi e mila de el. Poate va invata ceva din experienta asta.

dangp
dangp  •  10 Octombrie 2013, 19:25

Nu il simpatizez pe Becali. Isi merita soarta pt trufia lui. Dar inaintea lui altii meritau sa stea la bulau. Si sunt multi...

Vezi toate comentariile (52)
Comentează