FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - GAZ METAN 1-0

Pustai explică unde a ratat Gazul calificarea în play-off: "Acum obiectivul e să evităm retrogradarea"

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 martie 2017 22:40

Gaz Metanul lui Cristi Pustai a ratat calificarea în play-off-ul Ligii 1, după ce a pierdut meciul cu CSU Craiova, la Pitești, scor 1-0.

Antrenorul medieșenilor susține că echipa sa n-a ratat calificarea din cauza acestui meci, ci după alte partide din trecut.

"N-am avut nicio șansă. E o finală pierdută. Noi n-am pierdut calificarea acum, ci în alte meciuri. Acum avem obiectiv evitarea retrogradării.

Trebuia să facem egal cu Astra, nu aveam voie să pierdem acasă cu CFR. Șanse am avut de-a lungul sezonului, dar asta e", a declarat Pustai la TV Digi Sport.

Citește și: Știm toate echipele din play-off! » Cum arată acum CLASAMENTUL de la care pleacă bătălia pentru titlu, după înjumătățirea punctelor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
dansy
dansy  •  06 Martie 2017, 08:41

Pustai si cei de la gaz uitya cum auegalat din iffside mare in meciul cu CSU de la Medias.Cu o victorie atunci a CSU gazul nici n u mai visa la play off.Totodata mai bine le-ar zice jucatorilor sa nu mai joace ca niste ciobani,tare si la oase.Smecherul ala de Radu Petrescu ia iertat de doua cartonase rosii.Radu a arbitrat smechereste ca si in meciul in care a dat penlti la Acka aflat inafara careului.E o rusine pentru arbitrajul romanesc

turbozero
turbozero  •  06 Martie 2017, 08:34

"meciul" lui zavaleanu clar !sper sa retrogradati nu sunteti decat un satelit

prazburg1948
prazburg1948  •  06 Martie 2017, 00:10
Postat de alexbibirica1 pe 06 Martie 2017, 00:01

2 puncte in ultimele 6 meciuri... putin ... foarte putin.

Daca pastrau pe Llulaku si Axente, sau macar numai 1 dintre ei, eu sunt sigur ca mergeau in play-off. Pana sa ii vanda Gazul a jucat excelent de bine.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează