FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Pustai face o analiză chirurgicală Rapidului: "Avem un post cu jucător lipsă. Nu l-am găsit!" :O

Cristian Pustai
Cristian Pustai

Articol de GSP - Publicat joi, 19 martie 2015 00:00 / Actualizat joi, 19 martie 2015 14:47

Antrenorul Rapidului, Cristi Pustai, a susţinut astăzi o conferinţă de presă la baza de antrenament a echipei vişinii. Pustai a vorbit despre înfrîngerea cu Astra, 0-2, dar şi despre planurile de viitor

... despre meciul cu Oţelul Galaţi: "Este un meci foarte important, la fel ca toate celelalte. Se duc etapele, deci trebuie să luăm 3 puncte pe teren propriu. Important e să ne adunăm forţele, e nevoie să încheiem acest ciclu de 6 meciuri cu mai mult de 10 puncte, aşa cum ne-am propus"

... despre înfrîngerea cu Astra: "Vreau să le mulţumesc fanilor, pentru că am avut susţinere, chiar şi la finalul meciului, cînd rezultatul era unul greu de digerat. În vestiar este o atmosferă normală. Nu e nici primul, nici ultimul meci pe care îl pierdem. Trebuie să fim uniţi, fiindcă numai aşa o să obţinem ce vrem. Fac apel la calm!"

... despre jocul Rapidului: "La construcţie, cred se vede o îmbunătăţire, la finalizare nu am găsit jucătorul care să facă diferenţa. Nu vin centrări din zona laterală, nu sîntem periculoşi. Sper ca după două egaluri, să vină şi o victorie".

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (18)
karpov.anatoli
karpov.anatoli  •  21 Martie 2015, 13:04

-tactica: trebuie sa surprinzi adversarul, insa ținând cont de limitele noastre. Nu conduce jocul. Apara-te supranumeric, agresiv, in treimea a doua; joaca la aparare toate meciurile, pana la final de campionat; fii viclean, inventează scheme, da frâu liber imaginației, pe contraatac; pregătește oameni pentru faze fixe; joaca cu Guiza, Benson, da încredere in revenire lui Nicolae, bazează-te pe explozivitatea si răutatea pozitivă a lui Pancu pe final de meci; deci, 1 APARRARE; 2 CONTRAATAC TĂIOS. -nu îmi place, eu sunt adeptul lui Nicky Dumitriu cu "bara frumoasa", nu îmi pasa in ce liga joaca Rapid, sunt ai mei! Insa, Nimic Fara Lupta!!! RAPID! OBLIGATORIU ÎNAINTE!

karpov.anatoli
karpov.anatoli  •  21 Martie 2015, 12:50

Domnului profesor, cu dragoste! (film american) :) Dragul meu (sunt mai in vârsta decat tine), îți scriu din nou având doua motive: dragostea pentru Rapid si încrederea ești cea mai buna soluție pentru postul de antrenor. Altminteri, nu as consuma energie de pomana... Mulțumim lui Dumnezeu ca ne-a "aruncat prosopul", oprind campionatul! Îmi permit sa fac câteva sugestii, in speranța ca- cel puțin câteva- ar putea fi de luat in seama: -vestiarul îți aparține; este o adevarata arta sa il ții in mâna; considera, intotdeauna, ca este o înfrângere personală, daca nu poti sa ții in mâna un jucător sau altul...daca nu poti singur, angajează un psiholog! avem nevoie de toti, orice om a

argus
argus  •  20 Martie 2015, 23:48

cred ca Pustai greseste cand nu lasa in terenul adversarei "un ghimpe", un jucator, precum Cerlinca, Benton, ma rog, jucato ce sa poata sa declanseze un contra-ataca, in timp ce (asa cum a fost cazul cu Astra) adversarul este masat in careul Rapid-ului. Eficienta contra-atacului, se vede la Chiajna, Panduri, Tg.Mures. Cu jucatorii din lot, care ori nu mai stiu sa dribleze, ori nu au stiut niciodata, care sa poata scoate din joc prin dribling adversari, creind astfel superioritate, este greu sa dai gol din centrari. Ce ar fi de facut? Sa iasa din sablonul centrarilor, sa intre cu mingia in careu, si, mai ales SA SE UITE JUCATORII UNDE SI CUI PASEAZA! Cu centrari si suturi aiurea, n

Vezi toate comentariile (18)
Comentează