FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA-GAZ METAN 1-2

Pustai: "Rezultatul este echitabil, am fost mai buni"

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 februarie 2010 00:00

Tehnicianul lui Gaz Metan crede că Universitatea Craiova se poate salva de la retrogradare şi spune că rezultatul înregistrat astăzi este unul corect.

"Craiova a avut o susţinere fantastică la Severin. Am întîlnit o echipă care joacă la fel de deschis ca şi noi.

Rezultatul este echitabil, am fost mai buni, nu am nimic de obiectat, poate doar acel penalty, cred că a fost acordat destul de uşor. Craiova se poate redresa dacă obţine o serie de două, trei meciuri pozitive", a declarat Cristi Pustai.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
 •  01 Martie 2010, 08:38
Postat de pe 27 Februarie 2010, 19:08

se pare ca pustai a reusit sa se concetreze azi mai bine.,..nu-i asa? hhmm?

dupa mintea ta ar fi trebuit sa nu se concentreze? hai gazu,hai baietii

gazistu
gazistu  •  27 Februarie 2010, 21:45

nu credeam ca o sa castigam, sincer.. nu credeam ca luam macar un punct dupa cum au jukat oltenii pe dinamo.. insa uite ca am castigat, cei drept si noi am jucat fotbal, am atacat , am avut nu gluma, nu am stat capra la olteni.. ar fi pakat ca craiova sa nu ramana in liga 1, is echipe mult mai slabe care stau cu autobaza in poarta, nu are rost sa dau nume.. cine stie, stie ce vorbesc.... hai gazuuu

gazistu
gazistu  •  27 Februarie 2010, 21:36

ar fi pakat ca craiova sa nu ramana in liga 1, is echipe mult mai slabe care stau cu autobaza in poarta, nu are rost sa dau nume.. cine stie, stie ce vorbesc.... hai gazuuu

Vezi toate comentariile (5)
Comentează