FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - DINAMO 1-5

Răchită îşi mitraliază jucătorii: "Nici măcar mercenari nu sînt, m-au umilit"

Valeriu Răchită
Valeriu Răchită

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 26 septembrie 2011 00:18

Dinamo a umilit Petrolul la primul meci pe noul "Ilie Oană", scor 5-1. Antrenorul prahovenilor, Valeriu Răchită, este foarte supărat pe jucătorii săi pentru această înfrîngere şi spune că unii dintre ei au jucat contra lui Dinamo ultimul meci în tricoul galben-albastru

"Îmi cer scuze suporterilor. Nu merităm nici suporterii aceştia, nici stadionul. Ştiam că Dinamo are jucători care nu te iartă, atît am putut azi, din păcate.

Pentru unii jucători va fi şi ultimul meci pe care l-au jucat pe acest stadion. Nu sînt laş să plec, am un proiect pe 2 ani", a spus Vivi Răchită la Fanatik Show, pe Digi Sport.

La conferinţa de presă, antrenorul Petrolului şi-a mitraliat din nou jucătorii:

"Asemenea umilinţă nu va rămîne fără urmări. Sper ca într-un timp cît mai scurt să se facă o echipă demnă de acest stadion şi de acest public.

Îmi reproşez şi eu multe. Că eu cred în oameni, spre exemoplu, m-am gîndit că sîntem o familie, dar din păcate nu e aşa. Cred că fac mai multe pentru unii care nu merită. Am înţeles că aveţi ceva cu mine, dar cu oamenii care au muncit la stadion ce vreţi!?, s-a întrebat retoric Răchită, care a continuat:

Nici măcar mercenari nu sînt, pentru că mercenarii îşi fac treaba şi abia apoi pleacă. Am vorbit cu ei şi le-am zis să-şi stabilească prima. M-au umilit. Le-au tremurat picioarele. Dinamo e o echipă cu experienţă şi ne-au dat cinci. Dacă aş fi putut, m-aş fi schimbat şi pe mine"

Citeşte aici cronica meciului scrisă de Cristi Geambaşu!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
suiac
suiac  •  13 Octombrie 2011, 15:46

Cam HANDICAPAT Rachota asta ! meciul a fost pierdut de el nu de jucatori , daca luam in calcul modul in care a facut echipa ! " Batranii " ( Pompiliu Stoica ,Vali Negru , Oprita , Fl. Dumitru ) au facut figuratie pe teren , pana la pauza ... Dupa pauza s-a incercat ceva dar era deja 2-0 ptr Dinamo. Aparare si mijloc , doua compartimente slabe. Asezati in teren prost. Atacul daca ii mai scoate , dar acolo nu ajung mingi.

suiac
suiac  •  28 Septembrie 2011, 00:15

Redus rau saracul Rachita .... Cineva spunea ca la victorii isi aroga meritele , iar la infrangeri nu-si asuma raspunderea si ca are caracter mic ! Asa este , din pacate si nu va ajunge departe ! Incearca sa-si "traga " cat mai multi bani , in detrimentul jucatorilor si asta nu e bine. El nu vrea sa aiba o echipa , un grup la Petrolul , el vrea ca prin orice mijloace sa ia el toti banii de la club si ...daca mai ramane ceva si pentru jucatori bine , daca nu ...tot bine.. Slab om , caracter lipsa , ipocrizie cat incape..taranoi adevarat !

ghitza_dinamo
ghitza_dinamo  •  26 Septembrie 2011, 20:11

a jucat bine dinamo dar cu o echipa modesta... imi pare raw de suporteri de stadionu ala ce steaua si dinamo si rapid nu il au!!!! oricum ttot respectu si stiam pt suporteri petroului cantau pana in minutu 90!!! daca era steaua rapid dinamo suporteri faceau urat!!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează