FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

GALERIE FOTO Rada a sunat adunarea » Două surprize în lotul Rapidului prezent la reunire

foto: Raed Krishan +7   FOTO
foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 01 iulie 2013 00:00 / Actualizat luni, 01 iulie 2013 20:44

Rapidiştii s-au reunit azi sub comanda lui Marian Rada. Antrenorul giuleştenilor a avut 23 de jucători la dispoziţie, fotbalişti pe care ia în calcul să-i pregătească pentru Liga 1.

Comitetul Executiv din 6 iulie ar putea vota ca Rapid să joace în Liga 1, deşi n-au primit licenţa.

Daniel Pancu şi-a încheiat contractul cu echipa giuleşteană, astfel că n-a mai fost prezent la o nouă reunire a alb-vişiniilor. Printre noutăţi s-au remarcat Dragoş Firţulescu şi Florin Pătraşcu.

Aproximativ 70 de fani rapidişti au creat o atmosferă specială la antrenamentul favoriţilor.

Cei 23 de jucători prezenţi la reunirea lotului: Drăghia, Mişa, I. Cosmin, Popleanu, Ad. Grigore, Păun, Dăescu, N. Vasile, Mardare, I. Voicu, Wallace, Stana, M. Stoica, Al. Coman, Firţulescu, C. Ion, Fl. Pătraşcu (Sportul), Călugăru, E. Dică, Al. Ioniţă II, A. Matei, Ciolacu, Martin.

Nicolae Cristescu a purtat o nouă rundă de negocieri cu George Copos. AICI amănunte

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
tigruzzu
tigruzzu  •  02 Iulie 2013, 03:53
Postat de ciori_caini_unguri pe 02 Iulie 2013, 00:28

cu echipa asta retrogradeaza sportiv sigur Rapid daca joaca in liga 1, la fel ca dinamu care se bate pe locurile 12-16 la anul cu lotul de la Sportul - Severin si Alro Slatina cu salarii de maxim 2 mii de euro, deja i-a batut Corona odata hahahha

Mă, tu ești incredibil! 2 minciuni și un semi-adevăr dintr-un foc!!! Ce ”ciori”, ce ”câini”, ce ”unguri” când tu ești OAIE bleagă? Hai, un pic de ”cioară” tot ești tu, dar nu și celelaltele!

ciori_caini_unguri
ciori_caini_unguri  •  02 Iulie 2013, 00:28

cu echipa asta retrogradeaza sportiv sigur Rapid daca joaca in liga 1, la fel ca dinamu care se bate pe locurile 12-16 la anul cu lotul de la Sportul - Severin si Alro Slatina cu salarii de maxim 2 mii de euro, deja i-a batut Corona odata hahahha

quaistefan
quaistefan  •  01 Iulie 2013, 22:14

NU am simpatizat RAPID niciodata... Dar acum imi pare rau de jucatori !

Vezi toate comentariile (15)
Comentează