FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

RADIO GSP » Gică Popescu criticat şi acuzat dur de omul care l-a dus la PSV: "E slujitor al sistemului!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 05 ianuarie 2014 17:54

Impresarul Marcel Popescu, omul care l-a dus pe Gică Popescu la PSV în 1990, l-a criticat dur la Radio GSP pe acesta pentru candidatura la FRF.

"Lui Popescu i s-a aruncat un oscior, i s-a ordonat să tacă după dezafilierea Craiovei, l-au ademenit cu un post la UEFA şi aşa a devenit un slujitor al sistemului.

Ce pot să spun despre un om care trece graniţa cu un milion de euro spunîndu-le celor din avion că pe el îl cunosc vameşii şi nu îl controlează (n.r. banii din transferul lui Bratu).

Dacă votul l-ar da suporterii, nu ar avea nici 10%. Este implicat probabil într-un sistem infracţional şi ori are obligaţii, ori e şantajabil.

Inconştienţa îl face să îşi bată joc de sufletele oamenilor cărora le-a rămas doar fotbalul. Pentru onoarea lui ar trebui să se oprească.

Nu poate schimba sistemul carre ţine fotbalul pe loc", a spus Marcel Popescu la Radio GSP.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (43)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  06 Ianuarie 2014, 17:04
Postat de maryuss_ pe 06 Ianuarie 2014, 02:47

Un taran de la Calafat care nu stia sa raspunda la telefon si care acum a uitat de unde a plecat si se crede vreun print :))))) tot taran ramane !!! Sa nu-l comparam niciodata cu marele Hagi !!!

1.Da, Gică Popescu a rămas un ţăran şi când era la Barcelona...Ştia însă să asculte la telefon...Când era cu fata lui Deselnicu şi erau gata de căsătorie, aceasta a primit un telefon din ţară. Telefonul fiind în derivaţie, a ridicat şi el. Şi a rămas să asculte..."Ce faci ?" "Uite, pe-aci, cu ţăranul de Gică..." A anulat imediat orice discuţii despre nuntă şi a rupt relaţia. 2.La Calafat avea o slăbiciune la un anume Stoicescu. De fapt, la nevasta acestuia. Motiv pentru care l-a pus să-i administreze afacerile din Calafat. Degeaba i-au spsu toţi, inclusiv părinţii, că Stoicescu îl fură cu 2 mâini...Aşa vrea să conducă şi FRF ?! Reţineţi : toate investiţiile sale au dat ch

ion.ionescu
ion.ionescu  •  06 Ianuarie 2014, 16:53

Dacă dl. Marcel Popescu l-a dus pe Gică P. la PSV (în ce calitate, că atunci nu era impresar, ci vice la UCva ?), poate ne spune unde a dispărut...UN MILION DOLARI !!! Transferul a fost pe 3 milioane dolari iar în acte au apărut doar 2 mil. dol. !!! Plătite în trei ani...De ce s-a zbătut să-l aducă pe Gică P. patron/sponsor la UCva în 1994 iar acum îl atacă în media ? Nu şi-a primit partea sau a primit insuficient ?!...PS : Tot un milion a dispărut şi la transferul lui Chivu la Ajax. Făcut pe 2,8 mil. dol. iar în acte au apărut 1,8 mil. dol....Aici, MP nu a avut vreo legătură, e doar un alt exemplu. Altceva : de ce Cămătaru a ieşit din firma sa de impresariat ? Eşti curat, dai cu piatra !

dandumitru66
dandumitru66  •  06 Ianuarie 2014, 15:00

Indiferent cine va castiga nu va face nimic,fotbalul romanesc sufera profund din alte cauze ce tin de societatea romaneasca care nu are legi adaptate Europei.Suntem condamnati la mediocritate de lumea politica.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează