FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - STEAUA 0-1

Rădoi a anunțat cînd revin Varela și Stanciu + ce discuții a avut cu Mihai Stoica

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 august 2015 23:02

Mirel Rădoi a vorbit după meciul cîștigat de Steaua în fața Botoșaniului, scor 1-0. Tehnicianul campioanei a explicat ce se întîmplă cu accidentații Varela și Stanciu, dar și ce a vorbit cu Mihai Stoica atunci cînd s-au revăzut.

"Varela se va recupera pînă miercuri. La Stanciu încă așteptăm să vedem ce se întîmplă. Dacă nu e refăcut 100% nu-l voi băga pentru că el e un jucător de viitor și nu vreau să recidiveze accidentarea", a spus Rădoi la Digisport.

...despre Mihai Stoica: "A fost o revedere călduroasă cu MM Stoica. Cred că el e mereu alături de noi. Discut cu el despre fotbal. Îmi place să mă "cert" cu cineva pe argumente. Cu el pot face asta pentru că se pricepe foarte bine"

...despre meciul cu Botoșani: "Băieții merită felicitări pentru că au avut ambiție și dăruire. Cred că am făcut un joc bun. Și Botoșaniul merită felicitări pentru că joacă un fotbal frumos. Aveam o serie de meciuri în care nu cîștigasem și e foarte bună această victorie. De mîine ne vom gîndi la partida cu Partizan și cred că ne vom întoarce de la Belgrad calificați. Nu numai noi odihnim jucătorii titulari, ci și alte formații din Europa. La Steaua nu există prima echipă și a doua echipă. Valoarea echipei mă face să spun că ne vom întoarce calificați de la Belgrad". 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
ortega
ortega  •  02 August 2015, 09:25

Cu el pot face asta pentru că se pricepe foarte bine" ... Să vezi ce se pricepe acum la frichi-frichi pe din dos ... E mai expert decât la fotbal ... Dacă scrie o carte despre cum a fost *** , pe aia o cumpăr și eu ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blatistu49
blatistu49  •  02 August 2015, 07:51

daca va sta PARTZAN de capra ca moldovenii cistigati valoare zero

faxx
faxx  •  02 August 2015, 01:39

forza fcsb .. impreuna fara tudor spre 24 de meciuri consecutive fara victorie .. hai cu calificarea .. urmeaza si recordu echipa cu cei mai putzini suporteri pe stadion din istoria competitziilor europene .. daca nu picteaza gheorghe ca la astra suporteri si baga galeria ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează