FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Rădoi a dezvăluit numele atacanţilor pe care i-a dorit la Steaua » Prevede o campanie dificilă de transferuri pentru Reghe

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 mai 2016 18:20

Mirel Rădoi a vorbit despre primul transfer perfectat de Steaua în această perioadă de mercato şi a dezvăluit numele atacanţilor pe care i-a dorit la începutul manadatului său pe banca roş-albaştrilor.

Rădoi este de părere că Steaua va mai avea nevoie de cel puţin un atacant, în cazul în care Tade va pleca, şi consideră că Marica ar fi putut să-i ajute pe roş-albaştri dacă i s-ar fi oferit mai mult timp.

"Cred că au nevoie de un marcator, iar Golubovici a arătat că este un marcator. Şi când am venit eu am încercat sa îl aducem pe Golubovici, dar Iaşi nu a vrut să-l vândă sub nicio formă în acel moment. Mă bucur pentru el şi pentru Steaua şi sper să fie marcatorul de care aveau nevoie, dar cred că le mai trebuie cel puţin un atacant dacă pleacă Tade.

Din păcate, fotbalul românesc nu prea mai produce atacanţi. Singurul atacant care ar putea să demonstreze la Steaua este Alibec. Am încercat să-l transferăm la începutul sezonului, dar nu s-a putut. La fel s-a întâmplat şi cu Florin Andone.

Eu cred că în aceste cinci luni cât a jucat Marica la Steaua, Reghe a început să-l cunoască şi cu încă o perioadă de pregătire ar fi putut să se pună pe picioare. Probabil Steaua caută altceva. Cu cât se vor aduce mai mulţi jucători, cu atât îi va fi mai greu Stelei şi lui Reghe. Va fi foarte greu să-i omogenizeze" a spus Mirel Rădoi la Dolce Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
luciann
luciann  •  27 Mai 2016, 20:58
Postat de bvd_magheru pe 27 Mai 2016, 19:44

Asa e ramin orgoliile dambovitzene si ale INCETILOR LA MINTE . E vorba de liga 1 Romania . Sa luam nota . Ah era sa uit !! Intre timp sau stramutat 3 miliona jumate de romani . Foarte important . Printre ultimii si cei mai recenti se afla si Cristi aka bianco rosii . A mai rezistat 26 de ani linga girla .

Unde a emigrat Cristi?

ando89
ando89  •  27 Mai 2016, 20:48

Nu știu cat i-a pus dar nașul la nunta lui mirel, dar și-a recuperat însutit banii. L-a vândut pe bani buni la arabi, apoi l-a repatriat ca antrenor ce prestează pe gratis, plus ca se zvonește ca echipa a fost finanțată în tur cu banii finului. Bonus a fost lucrat pe la spate și umilit după metoda știuta de altfel de fin. În semn de mulțumire pentru tratamentul aplicat vad ca tace, probabil spera să-și recupereze astfel măcar banii investiți degeaba, ca onoarea rămâne nereperata...

nebraska
nebraska  •  27 Mai 2016, 19:49

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează