FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Rădoi a primit replica: "Să stea liniștit pentru Nick, deși vorbesc din când în când cu Gigi Becali"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 septembrie 2017 10:49

Marius Șumudică i-a răspuns lui Mirel Rădoi, după ce fostul căpitan stelist a afirmat că tehnicianul lui Kayserispor "tatonează terenul" pentru a-i lua locul lui Nicolae Dică pe banca FCSB-ului.

"Să stea liniștit domnul Rădoi pentru prietenul dânsului, că nu se pune problema ca Nick (n.r. Nicoale Dică) să fie înlocuit de Șumudică. Nu tatonez nimic. Nu se pune problema. Am o amiciție cu domnul Becali. Mă sună din când în când pentru că are încredere în mine", a spus Șumudică la TV Digi Sport.

Reacția lui Șumudică vine după ce Mirel Rădoi i-a transmis lui Nicolae Dică faptul că Marius Șumudică stă la pândă pentru a-i lua locul pe banca FCSB.

"Şumudică încearcă să pună presiune pe Dică. Nu e frumos să vorbească despre o echipă, încearcă să dea mult mai multe sfaturi decât ar trebui. Steaua are antrenor şi ar trebui că Şumudică să se limiteze. Oare ce urmăreşte? Încearcă să tatoneze terenul" Mirel Rădoi

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  03 Septembrie 2017, 17:47
Postat de andy_2008 pe 03 Septembrie 2017, 13:27

Radoi ,Dica si alti *** care se cred antrenori sa puna mana pe carte si sa si cumpere licenta.Sumudica de bine de rau este campion al Romaniei ca antrenor.

da, lasa, ca stim foarte bine cum a ajuns asta "campion"...nu are rost sa mai discutam..

andy_2008
andy_2008  •  03 Septembrie 2017, 13:27

Radoi ,Dica si alti *** care se cred antrenori sa puna mana pe carte si sa si cumpere licenta.Sumudica de bine de rau este campion al Romaniei ca antrenor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează