FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOŞANI - STEAUA 0-1

Rădoi, agasat de o întrebare la conferinţa de presă: "Dacă dumneavoastră asta credeţi"

Articol de GSP - Publicat luni, 03 august 2015 11:01

După meciul cu FC Botoşani, 1-0, Mirel Rădoi a fost deranjat de o întrebare la conferinţa de presă.

Antrenorul Stelei a fost întrebat la întîlnirea cu ziariştii "Aţi mai văzut-o vreodată pe Steaua să practice un antifotbal cum a făcut în seara asta?".

Mirel s-a încruntat şi a răspuns: "Antifotbal? Dacă dumneavoastră credeţi că asta a fost tactica, atunci... Dar să ştiţi că şi jocul echipei adverse te împinge de multe ori să joci aşa".

Rădoi a continuat apoi: "E destul de greu să arătăm un fotbal de nivel înalt pentru că au venit mulţi jucători într-un timp scurt, nici n-au făcut pregătirea împreună".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (44)
travka
travka  •  03 August 2015, 19:19
Postat de bakunin pe 03 August 2015, 13:44

Si mie imi statea pe limba sa spun asta. Cind o echipa *** da gol contra Stelei dintr-un corner sau un sut de la 70 de metri dupa care se apara disperat tot restul meciului e glorificata in toate fituicile de sport. Sint singurele momente in care ***

da ma astia sunt babuini rau, daca o echipa ca mures se apara 90 de minute si da un gol pe contra-atac saracii astia scriu: Steaua s-a chinuit dar nu a putut sa invinga marea formatie din Mures, daca e invers, STEAUA a fost dominata categoric :))))) daca la noi sunt 8000 de oameni in tribuna, steaua e parasita de fani, daca la Dinamo sunt 8000 adica e full stadionul din groapa de gunoi, atunci fanii dinamovisti au revenit langa echipa =))) PATETICI

797076463723537
Markus Gene  •  03 August 2015, 17:20

clar e mai bun ca tudorie.tudorie zici ca e drogat abia se misca tot meciu

flomar12
flomar12  •  03 August 2015, 15:43

Baby Steaua nu avea voie sa fie asa de dominata de o echipa mediocra. Ori n au valoare ori n au antrenor. HAI Steaua. Sa jucam sarba victoriei la Belgrad.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează