FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Rădoi anunță că se implică în transferurile Stelei: "Va fi din nou favorită la titlu"

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 ianuarie 2016 21:08

Mirel Rădoi a vorbit despre jucătorii pe care Gigi Becali vrea să-i aducă la Steaua și a anunțat că a propus și el cîteva nume. 

"Este clar că acești jucători pe care Steaua îi nominalizează, dacă va reuși să îi achiziționeze, vor transforma echipa în favorită la titlu. Vom vedea ce se va materializa, sînt jucători valoroși, am lăsat și eu cîteva nume... Indiferent cine va veni, să își facă treaba cît mai bine și Steaua să cîștige campionatul", a spus Radoi la Dolcesport.

Deși s-a vorbit despre mai multe nume care ar urma să vină la Steaua, roș-albaștrii i-au transferat în această iarnă doar pe Bourceanu, Pintilii și Pîrvulescu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
guyencea
guyencea  •  09 Ianuarie 2016, 23:27

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

guyencea
guyencea  •  09 Ianuarie 2016, 23:27

fcsb a transferat numai PETARDE!!

guyencea
guyencea  •  09 Ianuarie 2016, 23:26

gigifcsb MIZERIA Romaniei!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează