FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Rădoi critică strategia lui Becali și Dică: "Jucătorul își anulează calitățile"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 august 2017 16:41

FCSB l-a transferat pe mijlocașul Dragoș Nedelcu, 20 de ani, iar patronul Gigi Becali a ordonat ca acesta să fie fundaș central.

Mirel Rădoi, fost jucător și antrenor la FCSB, spune că această decizie este una greșită și că Nedelcu ar trebui să fie folosit ca mijlocaș central.

"Eu cred că Dragoș Nedelcu nu ar trebui să fie folosit ca fundaș central. I se anulează calitățile pe care le are dacă este pus în acea poziție. Totuși, pentru Liga 1, ar fi un fundaș bun", a declarat Rădoi la TV Digi Sport.

Fostul antrenorul l-a lăudat și pe Nicolae Dică, spunând că FCSB are ocazii meci de meci și că domină adversarul.

"Dică încearcă să joace un fotbal ofensiv. În toate meciurile pe care le-a disputat în Liga 1 a avut o posesie de peste 60%. Echipa are ocazii și trebuie să recunoaștem că se vede o schimbare față de sezonul precedent. Cred eu că este o schimbare în bine la Steaua, de când e antrenată de Dică.

În mare avem cam aceleași idei despre cum ar trebui să joace o echipă ca Steaua și cum trebuie abordate meciurile. N-ai cum să stai să te aperi, la ce lot are Steaua. Trebuie să ataci.

Eu vorbesc cu el. Am vorbit și înaintea meciului cu Sporting", a adăugat Rădoi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  17 August 2017, 09:40

Un mare "specilist in guvizi prajiti" isi da cu parerea, inveninand - cu buns stiinta! - atmosfera din sanul FCSB inainte de meciul retur capital cu Sporting. De fapt, toate acele publicatii de sport care-i promiveaza ideile rau-voitoare, sunt publicatii care, voalat, vor raul echipei FCSB si, implicit, al intereselor Romaniei! Coeficientul de tara nu intereseaza pe nimeni pentru ca nu prea sunt echipe capabile sa beneficieze de pe urma acestuia. Dupca cum se vede, echipele roamnesti - exceptand FCSB (recte Steaua) - nici nu le intereseaza cum sta Romania in clasamentul coeficientilor de tara pentru ca ele ies imediat din cupele europene, avant "razboiul lor" in capionatl sterp al Romaniei!

sooos1ck
sooos1ck  •  16 August 2017, 20:36

Pai a venit Jorge si daca mai vine un fundas central, Nedelcu ar putea juca mijlocas...dar in locul cui?! Pintilii si Texeira sunt batuti in cuie, poate in locul lui Tanase, mijlocas central ofensiv!

105576070159738
Helen White  •  16 August 2017, 19:38
Postat de ortega pe 16 August 2017, 19:03

Ăștia-s unul mai prost ca altul , dar se cred mari antrenori ... Bâlbâitul Dică și repetentul Rățoi ... S-a dus la Chișinău să-și ia diploma , că acolo nu trebuie să știi să citești , trebuie doar să cotizezi ...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează