FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

"Rădoi dă senzația unui om bolnav" » Comparaţie ciudată făcută de Cornel Dinu la adresa antrenorului Stelei

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 august 2015 17:32

Cornel Dinu, fost antrenor şi jucător la Dinamo, a vorbit despre tehnicianul Stelei, Mirel Rădoi.

"M-a surprins ceva în privinţa lui Rădoi şi îmi dă mult de gînd. El şi echipa se îndreaptă spre grupele UEFA Champions League, dar spune foarte clar că nu are experienţă şi că are nevoie de oameni cu care să se consulte. Rădoi dă senzaţia unui bolnav care are nevoie de cîţiva medici care să îi dea un verdict pe un anumit diagnostic. Asta e foarte periculos", a spus Dinu la DolceSport.

Dinu a vorbit şi despre Steaua şi a evidenţiat o problemă a roş-albaştrilor.

"Problema Stelei este să găseasă o formulă de joc eficientă. La Steaua sînt jucători buni, dar după cantonament şi o lună din acest campiont trebuie să ai o formulă clară de echipă. Eventual să schimbi 3-4 jucători, nu pe toţi", a adăugat Dinu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
vik2r88
vik2r88  •  02 August 2015, 20:23

Cata ura și invidie în ziua de azi. Fraților ați auzit de respect? Nu prea cred, pentru ca va jigniți uni pe alți ca la curtea cortului pentru nici un motiv întemeiat. Mulți sar la gatul lui Radoi dar tot atâția și ar dori sa fie în locul lui. Îl criticați îl faceți cu ou și cu oțet dar pana acum a reușit multe pentru un antrenor fără experiență. Ar trebui sa va gândiți ca el avut puțin timp la dispoziție sa consolodizeze o echipa cu o caruta de jucători noi. I ar cu baby steaua Cum o numesc uni e normal sa se folosească de ea mai ales ca ceilalți joaca în europa. Plus ca și rezervele stelei merita o șansă să arate că merită investiția și salariul. Chiar dacă sunt stelist eu le port și dinamovistilor și rapidisti lor un respect. Chiar dacă ei sunt rivali stelei respectul trebuie sa existe reciproc pentru ca fără aceste 3 echipe steaua dinamo rapid liga 1 nu ar avea culoare. Chiar mie dor de echipa Rapidului și de fanii lor înfocați.

saviola2_8
saviola2_8  •  02 August 2015, 20:13
Postat de nicse pe 02 August 2015, 20:08

Esti penibil, mai Saviola_si _mai_cum_vrei_tu. Nimeni nu vorbeste mai agramat decat Hagi...Asa ca las-o balta...

si ce, ma? penibil esti tu, unde vezi tu ca l-am facut pe hagi academician, tocmai asta era ideea, ca nu e imperios necesar sa fii doct sau sa ai diplome ca sa fii un bun jucator/antrenor de fotbal, desi bine ari fi ca toti sa aiba si scoala, de obicei e invers, fie nu au, fie cei care au nu prea au, sau au doar o diploma pentru ca la scoala au terminat ca mai toti, pe pile.

nicse
nicse  •  02 August 2015, 20:08
Postat de saviola2_8 pe 02 August 2015, 20:02

teoretic, dar practic?:) asa diplome au multi, dar cati le si merita, macar 10%, nea mircea vorbeste putin mai rau decat hagi. Las-o asa cum a cazut, sa nu-mi spui ca toti antrenorii au carte, scoala, diplome si doar radoi vezi domne ar fi nedus pe la scoala.

Esti penibil, mai Saviola_si _mai_cum_vrei_tu. Nimeni nu vorbeste mai agramat decat Hagi...Asa ca las-o balta...

Vezi toate comentariile (33)
Comentează