FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Rădoi, din nou la "școală": "Avem o săptămână cursuri, după care una liberă"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 martie 2017 19:09

Mirel Rădoi studiază pentru a-și lua licența de antrenor și anunță că va merge să învețe de la Diego Simeone, Jose Mourinho și Pep Guardiola. 

”Sunt aproape de jumătate perioadei. Este puțin mai greu cu deplasarea, este un zbor de 7 ore. Avem o săptămână cursuri, după care o săptămână liberă în care să învățăm ce ni s-a predat.

Sunt la Coverciano și când o să termin o să-mi iau licența B, iar în perioada următoare urmează să văd unde mă voi înscrie pentru licența A. Nu știu exact când o să-mi iau această licență, diferă de la o țară la alta.

În acest moment nu sunt implicat niciunde, doar mă duc la diferite cluburi să urmăresc meciuri. Deocamdată merg doar aici în zonă. În Europa o să încep să mă duc câte o săptămână la diferite echipe. Nu m-am gândit la un stil anume.

O să merg la Atletico Madrid, la Manchester City, la Manchester United, vreau să văd mai multe stiluri, să învăț de la fiecare câte ceva. Să văd diferite mentalități. Cred că cel mai important este să iei de la fiecare ce crezi că ți se potrivește ție”, a declarat Mirel Rădoi la TV Digi Sport.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (1)
zecs93
zecs93  •  08 Martie 2017, 21:22

Ar fi invatat si de la Reghe dar nu-l mai prinde antrenor la fcsb !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează