FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Rădoi face o comparație neașteptată: "Este o diferență de valoare între Benzar și Enache!" + Pe cine vede în centrul defensivei steliste

Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 septembrie 2017 22:04

Mirel Rădoi l-a comparat pe Gabi Enache cu noul transfer Romario Benzar și consideră că FCSB a făcut o treabă foarte bună că l-a transferat pe cel de-al doilea, de la Viitorul.

"Din punct de vedere numeric, cred că cei de la FCSB stau foarte bine. Din punct de vedere valoric, cred că sunt unele posturi unde ar fi trebuit să încerce și alți jucători. Numai că de aici intervine o altă problemă, cea legată de numărul mare de jucători, care aduce de la sine alte două chestiuni. În primul rând, creșteau și problemele pentru Dică în vestiar, dar și costurile pentru club.

Dacă este să fac o simplă analiză între Benzar și Enache, atunci este clar o diferență de valoare. Nu spun că Enache nu ar fi un jucător bun, dar el este un mijlocaș dreapta", a spus Rădoi la TV Digi Sport.

"Planici va fi stâlpul apărării"

Mai mult, fostul antrenor al roș-albaștrilor consideră că Bogdan Planici, noul fundaș central de la FCSB, va fi stâlpul apărării.

"Acum echipa este acoperită și din punct de vedere numeric, dar și valoric în centrul defensivei. Am numai cuvinte de laudă despre noul transfer, Planici. Eu cred că el va fi stâlpul apărării. Și Momcilovici a demonstrat că poate juca foarte bine acolo. Plus de asta, mai sunt trei fundași centrali.

Despre Artur Jorge nu vreau să vorbesc, mă abțin. Nu neapărat pentru acel autogol și că a jucat un singur meci, dar toată lumea îl laudă pe Planici. E devreme să tragem concluzii despre Artur după doar o singură evoluție”, a mai spus Rădoi, pentru sursa citată.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
florar
florar  •  03 Septembrie 2017, 11:43

Adica Radoi face fix ce-i interzicea lui Sumudica?Sau Radoi a uitat asa de repede...

andrei.f
andrei.f  •  03 Septembrie 2017, 10:55

Rădoi a ajuns pe post de chibiţ !

raj.kapoor
raj.kapoor  •  03 Septembrie 2017, 07:59

Iar ,,îl daţi" pe Planici la FCSB ?!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează