FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Rădoi i-a făcut munca mai ușoară lui Dică: "Eu l-am descoperit, eu l-am adus!" + Cum ar trata fostul căpitan al Stelei o ofertă de la CSA

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 august 2017 17:57

FCSB l-a descoperit în acest sezon pe Daniel Benzar (19 ani), jucător în care Nicolae Dică își pune mari speranțe și pe care-l folosește tot mai des.

Mirel Rădoi, fostul antrenor al roș-albaștrilor, susține că el l-a descoperit pe tânărul atacant și e convins că Benzar jr. va ajunge mare.

"Nu aveam nevoie de nicio impresie, știam ca are multe calitati. Eu l-am descoperit și l-am transferat la Steaua dupa ce am organizat o selecție la Clinceni, în momentul care am semnat cu Steaua ca antrenor", a spus Rădoi pentru eusunt12.ro.

Fostul căpitan al Stelei a vorbit și despre cum ar reacționa dacă ar fi chemat alături de Marius Lăcătuș în proiectul CSA: "În momentul de față nu se pune în discuție acest subiect, abia la vară voi analiza toate ofertele și proiectele care sunt interesante".

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (3)
valentinn10
valentinn10  •  12 August 2017, 03:59

La caricatura de clona csa, clubul saracilor adunati la cantina, poate venii insusi Ducadam, STEAUA RAMANE UNA SINGURA< STEAUA NOASTRA< STEAUA ROMANIEI, FENOMENUL FOTBALULUI ROMANESC, restu e vrajeala pe care nu o mai halesc nici cainii sau ...doar cainii...

luciann
luciann  •  11 August 2017, 20:12

Care vara Mirele!?:))))))

105576070159738
Helen White  •  11 August 2017, 18:29

Daca este adevarst , iti multumesc Mirele . Benzar jr este ft bun jucator .

Vezi toate comentariile (3)
Comentează