FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Rădoi joacă tare! Antrenorul Stelei a făcut anunțul mult așteptat » Ultrașii sînt cei vizați

Articol de GSP - Publicat luni, 27 iulie 2015 09:55

Mirel Rădoi nu dă înapoi și vrea să facă tot ceea ce este posibil pentru a-i readuce pe fani la stadion. Antrenorul Stelei a promis să aibă o discuție cu suporterii. 

"Așa cum am declarat zilele trecute, doar prin rezultatele noastre și prin atitudinea pe care noi o vom avea în fiecare partidă, doar așa îi putem atrage la stadion.

Vom vedea dupa aceste meciuri care sînt din 3 în 3 zile, să încercam să avem o discuție și cu galeriile si sa putem sa ajungem la un numitor comun.", spus Rădoi, la finalul meciului.

Fanii roș-albaștrilor nu au mai venit la stadion după ce Gigi Becali a pierdut emblema în fața MApN-ului. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
dincolodenori
dincolodenori  •  27 Iulie 2015, 13:33
Postat de khal_37 pe 27 Iulie 2015, 11:17

Sincer ti-am dat like...pentru proostie, una crasa!!!! :)))

1.Sa inteleg ca-ti convine sa:transferurile sa fie facute in plin sezon competitional. - Radoi sa se ia de spectatorul platitor de bilet. - Sa ai mereu un conflict la echipa ,acum cu liceenta . - Sa faci echipe experimentale dupa o luna de pregatire in plin campionat -Sa nu vezi un singur traseu al mingi lucrat la antrenamente. - Sa faci meciuri nule cu Petrolul si CFR echipe rupte-n fund de foame Multumesc pentru Like ,da-il lui Radoi eu raman cu prostia din capul meu ,o prostie crasa care nu poate vedea in Radoi decat un ZMARDOI sau un Ratoi dupa comportament. -

antonio25
antonio25  •  27 Iulie 2015, 12:49

Radoi face pe p..., galeriile nu vor venii la stadion pana cand argaseala si *** nu vor demonstra cu acte doveditoare ca detin palmaresul , si pana nu vor recupera sigla pierduta .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

khal_37
khal_37  •  27 Iulie 2015, 11:17
Postat de dincolodenori pe 27 Iulie 2015, 11:04

Finul si Nanasul acest cuplu de succes al fotbalului Stelist sa faca bine sa vb putuin,sa-si faca o strategie de transferuri si sa le faca la timp,tot lotul complet sa faca pregatirea impreuna sa respecte suporterii .Pana FCSB este un SRL in care se investeste doar pt satisfacerea patronului nu cautati intelegere ,ne-am cam obisnuit si noi fara voi ,stam la tv si asa este cam mult fata de cat va pasa de suporteri .

Sincer ti-am dat like...pentru proostie, una crasa!!!! :)))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează