FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Rădoi l-a anunţat pe Becali că nu mai acceptă situaţia de la Steaua » Condiția pusă de Mirel

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 noiembrie 2015 01:00

"Pînă la iarnă nu plec de la Steaua indiferent ce se va întîmpla. Atunci vom trage linie". Declaraţia îi aparţine lui Mirel Rădoi şi mesajul pe care antrenorul roş-albaştrilor l-a transmis din studioul Digi Sport e completat de sursele Gazetei.

Acestea susţin că după finalul celor 23 de etape din campionatul regulat, care se vor juca pînă pe 21 decembrie, tehnicianul campioanei va mai continua doar dacă Becali îi va îndeplini condiția principală pe care i-a pus-o.

Despre ce este vorba și cum ar putea arăta viitorul Stelei puteți afla din ediția tipărită de azi și din cea digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

✓Cum a ajuns Higuain cel mai tare atacant din Serie A » Egalul lui Ronaldo și Suarez
✓Cele mai tari ponturi sînt doar în ziar! Mizează pe noi și cîștigă!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (23)
antalmihai
antalmihai  •  07 Noiembrie 2015, 19:42

asta i prost rau... figuri... o ia cu stadionul... cu emblema... dar ar trebui sa si vada de calitatea lui de observator... ca antrenor nu i!

mosh_gerilla.1948
mosh_gerilla.1948  •  07 Noiembrie 2015, 11:54

"Despre ce este vorba...puteți afla din ediția...digitală!"____Pe cât punem pariu că n-o să "răsfoiesc" gazeta digitală? Nici măcar nu sunt curios.

10205708568547632
Vladimir Bogdan  •  07 Noiembrie 2015, 11:39

unde să se ducă? de antrenat nu poate decât să „direcționeze tehnic”. poate își deschide vreo prăvălie... dacă e cu produse ovine, atunci continuă colaborarea pe lapte, brânză, lână...

Vezi toate comentariile (23)
Comentează