FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Rădoi nu uită și nu iartă: "Dacă aș fi la FCSB, nu aș îndrăzni să fac așa ceva. Chiar nu au puțină demnitate?"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 22 mai 2017 21:37

Mirel Rădoi, antrenor la FCSB în sezonul 2015-2016, a criticat intenția celor de la FCSB de a merge la TAS pentru a contesa titlul cucerit de Viitorul. 

"Mă bucur pentru Viitorul, această performanță e meritorie. Acesta este drumul care trebuie urmat de majoritatea cluburilor din România. 

Viitorul a avut o grămadă de piedici, s-au întâmplat multe lucruri, iar lumea cunoaște lucrurile petrecute. Indiferent că FCSB merge la TAS, Viitorul e campioana meritorie. Oricum am încerca s-o dăm, tot dobrogenii sunt cei care au câștigat cele mai multe puncte în acest sezon.

Eu, dacă aș fi în organigrama clubului FCSB, nu aș îndrăzni să merg la TAS după tot ceea ce s-a întâmplat. Nu au puțină demnitate să recunoască că au pierdut și că au terminat pe locul doi? Nimeni din clubul lor nu știa de acest regulament înainte să înceapă play-off-ul și acum, brusc, FCSB trebuie să fie campioană?", a spus Mirel Rădoi

Rădoi a comentat și numirea lui Nicolae Dică pe banca roș-albaștrilor și spune că nu l-a sfătuit pe acesta să refuze oferta, în ciuda faptului că Mirel a fost în mijlocul unui scandal cu Gigi Becali în acest an. 

"I-am spus lui Dică faptul că mă bucur pentru el, întreaga noastră generație l-a felicitat. Nu l-am sfătuit să nu meargă acolo, nu aveam cum să fac asta, era greu să refuze, prin aceeași situație am trecut și eu. 

Va avea alte condiții decât cele pe care le-am avut eu, are buget bun, jucători buni, are unde să se antreneze. Pe plan emoțional, era foarte greu să refuze această ofertă", a declarat Rădoi, la TV Digi Sport.

ÎN CONFLICT CU GIGI

Pe lângă faptul că a plecat de la echipă în termeni nu tocmai amiabili în 2015, Rădoi şi Gigi Becali au fost în mijlocul unui conflict în această primăvară. 

"Viitorul este echipa care mi-a plăcut, dar mi-e teamă că echipa lui Hagi nu va fi lăsată să câștige acest campionat", declara Rădoi, care a fost contrat imediat de Gigi Becali: "A luat-o pe miriște! Vorbește aiurea câteodată. Să lase bărfa".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (79)
239210873112253
Adrian Și Atât  •  23 Mai 2017, 11:16
Postat de Alexandru Chis pe 23 Mai 2017, 10:25

Tare ma tem ca prin octombrie-noiembrie o sa te vad pe Arena Nationala scandand "Hai FCSB"! Dar, ticalos cum esti, tu nu concepi ca FCSB este cea mai buna echipa din Romania. Uita-te in ogliga si intreaba-te de ce ai ochii rosii-galbeni. ***!

A cumpăra mulți jucători nu e totuna cu a fi echipă bună. Cu scuzele de rigoare: actualul FCSB e regele chior din țara orbilor. Doar postacii plătiți de jijică pot spune că echipa actuală poate atrage public. Eu am zeci de prieteni ce în trecut erau fani Steaua. În acest moment nici nu se uită la meciurile FCSB. Numai: Mița bicicloanța și jijică nu înțeleg că dintrun motiv oarecare (habar nu am care este) au reușit să îndepărteze TOȚI suporterii de echipa lor. Întrebă pe stradă - al cărei echipe ești suporter? - și constați că unul din 5 oameni răspund: am fost cu Steaua, dar... iar la puncte puncte puțini vorbesc de conflictul cu armata. Se vorbește de patron, non valoare etc .

1618597915124142
Alexandru Chis  •  23 Mai 2017, 10:25
Postat de catalynn pe 22 Mai 2017, 22:27

Incet, incet ramaneti singuri, in afara de cei cativa latrai platiti gen Duckadam si Nastase, orice om normal la cap se dezice de fcsb. Si inca nu a fost reafiliata Steaua. Stai sa va vedem din Iulie incolo :-))))))

Tare ma tem ca prin octombrie-noiembrie o sa te vad pe Arena Nationala scandand "Hai FCSB"! Dar, ticalos cum esti, tu nu concepi ca FCSB este cea mai buna echipa din Romania. Uita-te in ogliga si intreaba-te de ce ai ochii rosii-galbeni. ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  23 Mai 2017, 10:19

Un personaj jalnic si frustrat pentru ca Dica, si nu el, a ajuns pe banca de antrenori a FCSB. Ce s-ai ceri unui individ care este plin de venin si nu mai coteneste cu fel de fel de invective si acuze gratuite aduse FCSN si, impicit, lui Becali. Din pacate, inca o data, Becali va fi nevoit sa inghita mojiciile unui Radoi refulat pe care l-a considerat ca fiind copilul lui. Din pacate, ca orice copil cu "parinti vitregi", Radoi este in stare sa-si devoreze proprii "parinti adoptivi".

Vezi toate comentariile (79)
Comentează