FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Rădoi vorbește despre dedesubturile transferului ratat al lui Nedelcu la FCSB: "A refuzat din alt motiv"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 iunie 2017 19:28

Mirel Rădoi a vorbit despre transferul ratat al lui Dragoș Nedelcu la FCSB și spune că principalul vinovat ar fi patronul Gigi Becali.

"Eu cred că el a refuzat-o din alt motiv, din care cred că şi Răzvan Marin a făcut-o. Acea teamă de patron... după câteva meciuri mai slabe în care s-a creat această opinie că Gigi Becali decide cine intră, cine iese.

Şi lui Nedelcu i-a fost frică de faptul că poate va avea evoluţii care nu se vor ridica la nivelul echipei. Şi atunci va fi lăsat pe bancă doar pentru că vrea Gigi Becali. Ceea ce nu cred că e adevărat!

Nu ştiu neapărat dacă e un pas greşit, evident ca imagine, popularitate şi cotă putea să crească. Şi cred că şi ca nivel de joc putea să crească la Steaua. Acum va fi de urmărit şi va fi interesant de văzut care va fi parcursul lui. Pentru mine e un jucător de care Steaua avea mare nevoie", a declarat Rădoi la TV Dolce Sport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
138672209828437
Gelu Oanca  •  29 Iunie 2017, 09:03

Mirele esti si prost , cum sai creasca nivelul si cota la STEAUA in liga a 4 a . in liga joaca FCSB sau nici acuma nu ai inteles.

kingdon
kingdon  •  28 Iunie 2017, 23:27
Postat de Marcel Holota pe 28 Iunie 2017, 22:09

se vede cai oltean prost radoi

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

timm
timm  •  28 Iunie 2017, 22:48
Postat de Mihai Tudose pe 28 Iunie 2017, 20:27

Nedelcu s-a ghidat după proverbul care spune : decât codas la oras , mai bine fruntaș la sat.

Mogosoaia e oras? Prostovane.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează