FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Răducioiu îi dă sfaturi la transferuri lui Contra: "Acolo are nevoie de jucători"

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 iunie 2017 19:38

Florin Răducioiu (47 de ani) spune că Dinamo mai are nevoie de câteva transferuri pentru a se lupta la titlu în Liga 1 și chiar i-a oferit câteva sfaturi lui Cosmin Contra.

"Cred că Dinamo are nevoie de mai mulți jucători pe benzi. Jucători de mai mare viteză în părțile laterale, jucători cu mare personalitate, care să facă diferența în duelurile individuale. Acolo se pot câștiga meciurilor și acolo cred eu că s-ar putea întări", a spus Florin Răducioiu pentru Dolce Sport.

Dinamo n-a realizat niciun transfer în această vară, însă a pierdut șase jucători: Cerniauskas, Palici (liberi de contract), Olteanu, Patrick Petre (împrumutați la Sepsi), Dielna (la final de împrumut) și Spătaru (contract reziliat).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
suzana2a
suzana2a  •  25 Iunie 2017, 22:12

gsp incearca sa fii corect(a)!!

suzana2a
suzana2a  •  25 Iunie 2017, 22:11
Postat de taxipilnie pe 25 Iunie 2017, 21:05

Daca vrea Ionut ii trimit prin western niste bani ori pentru pamantul de flori ori sa puna ceva la transferuri.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

taxipilnie
taxipilnie  •  25 Iunie 2017, 21:05

Daca vrea Ionut ii trimit prin western niste bani ori pentru pamantul de flori ori sa puna ceva la transferuri.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează