FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Răduţ e afară! » Mijlocaşul nu a reuşit să prindă lista de Liga Campionilor şi va pleca de la Steaua

Răduț (23 de ani) a fost adus în Ghencea în iunie 2010, de la Inter Curtea de Argeș
Răduț (23 de ani) a fost adus în Ghencea în iunie 2010, de la Inter Curtea de Argeș

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 septembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 03 septembrie 2013 21:05

Play-makerul revenit de la Pandurii n-a prins lista pentru Champions League şi probabil că va pleca. Alte nume importante lăsate pe dinafară: Mihai Costea, Nikolici, Rîpă, Doru Bratu.

Steaua nu a inclus pe lista UEFA doi fotbalişti, Mihai Răduţ şi Mihai Costea, pe care a plătit mai mult de două milioane de euro! Ambii au rămas în afara lotului de 22 de jucători pentru Champions League.

Toate achiziţiile prind competiţia: Fernando Varela, Ionuţ Neagu şi Pantelis Kapetanos. În afara lor, Reghecampf l-a prins pe listă şi pe Chipciu, accidentat de la derby-ul cu Dinamo din sezonul trecut, dar cu şanse mari să prindă măcar ultimele două meciuri din grupă, acasă cu Schalke şi la Londra, cu Chelsea.

Sacrificate sînt şi alte nume care contează: Stefan Nikolici, Cornel Rîpă şi Doru Bratu. Muntenegreanul e accidentat acum, şi oricum în locul lui există doi atacanţi mai bine văzuţi în acest moment, Kapetanos şi Piovaccari, în vreme ce scoaterea lui Rîpă l-a lăsat pe Georgievski singur pe postul de fundaş dreapta, însă Prepeliţă şi Chipciu au mai jucat şi ei pe acea poziţie şi ar putea fi reprofilaţi în cazul absenţei macedoneanului.

Dintre cei rămaşi pe dinafară, Răduţ are cele mai mari şanse să plece. Mijlocaşul e dorit la CFR Cluj, dar mai există şi alte variante de împrumut ori de transfer definitiv, inclusiv din Israel.

Hagi dă şase jucători
Steaua a mai scăpat de o grijă, pe lîngă lista "seniorilor": are echipa de juniori pentru competiţia UEFA Youth League, o competiţie-copie a Ligii Campionilor, însă pentru formaţii cu jucători sub 19 ani.

Hagi împrumută pentru un an în Ghencea şase fotbalişti de la Viitorul: atacanţii Tîrnovan şi Mitriţă, mijlocaşii Boitoş, Daniel Gheorghe şi Bogdan Vasile, plus fundaşul central Hodorogea.

"Sper ca echipa aceasta să se ridice la nivelul adversarelor din grupă. Basel are o academie ieşită din comun, iar Schalke e campioană în Germania la acest nivel", a comentat Mihai Stoica la DigiSport. (Ionuţ Coman)

800.000 de euro a costat transferul lui Răduţ, în vreme ce pe M. Costea s-au plătit 1,4 milioane euro

Lotul Stelei pentru grupele Champions League
Portari: Niţă, Tătăruşanu, Cojocaru (Lista B)
Fundaşi: Szukala, Gardoş, Latovlevici, Georgievski, Pîrvulescu, Varela
Mijlocaşi: Pintilii, Chipciu, L. Filip, Cr. Tănase, Prepeliţă, Ad. Cristea, N. Stanciu, I. Neagu, Bourceanu, Ad. Popa, G. Iancu
Atacanţi: Tatu, Piovaccari, Kapetanos

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  04 Septembrie 2013, 19:22
Postat de gica_oboreanu pe 04 Septembrie 2013, 13:14

pardon, Bianca perdantu'

o sa vezi tu ce face cristea la steaua si apoi sa vezi ce plangi !

avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  04 Septembrie 2013, 19:21
Postat de gica_oboreanu pe 04 Septembrie 2013, 13:14

hahaha, l'a lasat pe costea si radut, dar l'a bagat pe principele botok, pe binaca perdantu. costea, probabil, inca mai refuza sa semneze cu anamanele.

plimba ursul !

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  04 Septembrie 2013, 13:14
Postat de gica_oboreanu pe 04 Septembrie 2013, 13:14

hahaha, l'a lasat pe costea si radut, dar l'a bagat pe principele botok, pe binaca perdantu. costea, probabil, inca mai refuza sa semneze cu anamanele.

pardon, Bianca perdantu'

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close