FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - CFR CLUJ, DUMINICĂ, 20:45, TELEKOM, DIGI, LOOK, GSP.RO

Rămâne și pentru sezonul următor? Avertismentul unui jucător de la CFR pentru derbyul campionatului cu FCSB

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat vineri, 20 aprilie 2018 16:26

Zvonit că ar fi urmărit de scouterii de la AS Roma, Cristian Manea (20 de ani) este deschis să continue la CFR Cluj și după împrumutul de la Apollon Limassol.

  • Poli Iași - CFR Cluj se joacă duminică, de la 20:45, și e liveTEXT cu video pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look TV.

Fostul apărător al Viitorului este încântat de parcursul său în tricoul „feroviarilor”, declarând că singurul său scop în acest moment este câștigarea titlului.

"Eu îmi văd de treaba mea la CFR, mai avem cinci finale de jucat. Să devii campion al României la doar 20 de ani nu este puțin. Mi-am găsit liniștea la CFR, mi-au oferit încredere, atât Mister cât și colectivul, nu văd de ce nu aș rămâne", a declarat Manea la conferința de presă dinaintea meciului cu Poli Iași.

Titlul le e la îndemână

Tânărul fundaș al CFR-ului susține că trupa lui Dan Petrescu este singura de care depind șansele la titlu, condiția fiind ca formația alb-vișinie să câștige fiecare meci rămas din play-off, inclusiv derbyul decisiv cu FCSB de la București.

"Ne-am pregătit foarte mult pentru partida de la Iași, mergem să câștigăm. Deși rezultatele nu confirmă, Politehnica e o echipă compactă, avantajul lor este terenul propriu. Sunt convins că dacă vom marca golul de 1-0 la București, de data asta va veni și al doilea gol".

CLASAMENT

clasament

PROGRAMUL ETAPEI A 6-A

program

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
10153936660046367
Jenö Rebnyik  •  20 Aprilie 2018, 18:48

Da really ... pt ca daca CFR isi castiga toate meciurile, FCSB nu are cum sa isi castige toate meciurile ... se numeste meciul direct

cneius
cneius  •  20 Aprilie 2018, 17:29

"Tânărul fundaș al CFR-ului susține că trupa lui Dan Petrescu este singura de care depind șansele la titlu, condiția fiind ca formația alb-vișinie să câștige fiecare meci..."...really ??? Si daca Steaua isi cistiga fiecare meci nu este si ea "aproape singura" de care depinde ???

Vezi toate comentariile (2)
Comentează