FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Rămîne la tiki-taka » Laurenţiu Reghecampf vrea să pastreze acelaşi sistem şi în meciul cu U Cluj

Vineri seara, Chipciu s-a simțit excelent în avanposturi, izbutind o
Vineri seara, Chipciu s-a simțit excelent în avanposturi, izbutind o "dublă"

Articol de - Publicat luni, 17 februarie 2014 00:00 / Actualizat luni, 17 februarie 2014 00:17

Reghe se gîndeşte serios să mizeze şi în faţa lui U Cluj tot pe o formulă de joc fără un vîrf împins.

Succesul categoric în faţa Chiajnei, 4-0, face ca antrenorul Laurenţiu Reghecampf să păstreze formula de start şi la meciul cu U Cluj, programat mîine, la 18:15, în Ghencea. Astfel, Federico Piovaccari are toate şansele să fie din nou rezervă, aşa cum s-a întîmplat şi cu Concordia, urmînd ca steliştii să nu aibă pe gazon nici un vîrf veritabil.

Împotriva ilfovenilor, cel mai avansat roş-albastru a fost Alex Chipciu, care a făcut în unele momente schimb cu Nicuşor Stanciu. Piovaccari a intrat pe teren abia în minutul 81!

Lato, unica noutate
În aceste condiţii, singurul nume nou din primul "11" ar putea fi Iasmin Latovlevici. Acesta a suferit în urmă cu o săptămînă o accidentare şi are şanse să fie recuperat. E posibil totuşi ca Reghe să decidă să nu rişte cu Lato şi să-l păstreze titular pe Pîrvulescu.

"Echipa cîştigătoare nu se schimbă, nu? Am pregătit-o din timp, nu contează că n-am folosit-o în amicale. Cred că am ales cel mai bun sistem, mai ales după venirea lui Sînmărtean. Nu văd de ce să nu evoluăm la fel în continuare" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua)

"Steaua s-a mişcat bine în această formulă, fără un vîrf de atac de meserie. Totuşi, nu cred că atunci cînd vor întîlni un adversar mai puternic, roş-albaştrii îşi vor mai putea permite să evolueze la fel" ( Dinu Gheorghe, preşedinte Steaua)

Cum va arăta Steaua cu U Cluj
Tătăruşanu - Varela, Szukala, Gardoş, Latovlevici (Pîrvulescu) - Pintilii, Sînmărtean - Ad. Popa, N. Stanciu, Cr. Tănase - Chipciu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
razvanstefan2010
razvanstefan2010  •  17 Februarie 2014, 14:09
Postat de bobinatul pe 17 Februarie 2014, 10:48

Inca un pas spre penibil, gsp chiar asa de jos ati ajuns? "Dinu Gheorghe, preşedinte Steaua"? Chiar nu corecteaza nimeni articolele inainte de publicare?!

scopul e sa scrie mult prost si fara rost :))) odata scris ce rost mai are sa plateasca pe cineva sa corecteze? dai inainte ca la noi la nimeni inca un pic si se transforma in cancanGSP.ro

valah7mai1986
valah7mai1986  •  17 Februarie 2014, 11:29
Postat de roadster1988 pe 17 Februarie 2014, 11:01

pot juca in acelasi sistem daca le-au virat deja banii in conturi.aveti grija,fara valize ca pute iar a porta alba.

Trompetele Kolozsvari Vasutas Sport Club faulteaza limba română! De ce nu porti sigla clubului maghiar?

roadster1988
roadster1988  •  17 Februarie 2014, 11:01

pot juca in acelasi sistem daca le-au virat deja banii in conturi.aveti grija,fara valize ca pute iar a porta alba.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează