FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapid a cerut rejudecarea deciziei date după incidentele de la Chiajna! Dacă nu se modifică nimic, echipa s-ar putea muta la Ploieşti

Articol de GSP - Publicat joi, 09 octombrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 09 octombrie 2014 11:31

Rapid are terenul suspendat două etape după ce un suporter a aruncat o coajă de banană în Wellington la meciul de etapa trecută cu Concordia Chiajna, 0-0. 

Giuleştenii trebuie să joace la următoarele două partide la cel puţin 60 de kilometri de Bucureşti, aceasta fiind decizia Comisiei de Disciplină, asta dacă nu se va modifică decizia în urma unei rejudecări.

Cel mai probabil, Rapid va disputa meciurile cu FC Braşov şi CSMS Iaşi pe fostul teren al Astrei, din Ploieşti, acolo unde a jucat şi anul trecut tot din cauza unei suspendări. Giuleştenii au avut atunci terenul suspendat tocmai după incidentele dintr-un meci cu Gloria Buzău şi au fost nevoiţi să dispute jocul cu Unirea Tărlungeni pe stadionul "9 Mai" din Ploieşti, meci pierdut de Rapid, 0-1. 

Pentru alb-vişinii mai există şi varianta Buzău.

"Decizia comisiei este aberantă şi neregulamentară. Au aplicat nişte articole care nu au nici o legătură cu fapta. Vom ataca această hotărîre şi vom solicita Comisiei de Recurs judecarea în regim de urgenţă a cauzei pentru a putea disputa următoarea partidă pe Stadionul Giuleşti", a spus directorul general al Rapidului, Claudiu Popa.

Citeşte şi: Moment incredibil la Chiajna » Gesturi rasiste ale fanilor rapidişti! Wellington, în lacrimi: "Nu sînt maimuţă! Nu sîntem la ZOO"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (43)
zecs93
zecs93  •  10 Octombrie 2014, 11:52
Postat de legendavisinie pe 09 Octombrie 2014, 12:57

1. Spectatorul nu statea in sectorul rezervat galeriei oaspetilor. 2. Spectatorul si-a cerut scuze, iar jucatorul afectat s-a impacat cu acesta. 3. Clubul Rapid a dezaprobat printr-un comunicat oficial, orice actiuni care au caracter rasist sau xenofob. 4. Este prima data cand are loc un asemenea incident, provocat de un rapidist.

Sa nu uitam ca clubu Rapid sa dezis de accel suporter, deci ca si cum nu le apartine :))

zecs93
zecs93  •  10 Octombrie 2014, 11:45

Chiar ce legatura are suporteru bananier cu faptu ca trebuie suspendat stadionu Giulesti, de ce oare ??? putea sa-le dea doar 1 meci suspendat fara suporteri si atat, dar comisiile si exagereaza rau de tot !!!

andytheblue
andytheblue  •  09 Octombrie 2014, 22:47

Decizia este una corecta, pentru ca sunt recidivisti !

Vezi toate comentariile (43)
Comentează