FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapid a rămas fără niciun jucător! Ultimii 3 fotbaliști și-au reziliat contractele! Ultimul căpitan al echipei, zâmbitor la semnarea actelor

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 01 august 2016 14:18

După ce Comitetul Executiv a decis ca Rapid să nu joace în noul sezon al Ligii 1, giuleștenii au rămas fără niciun jucător.

Lichidatorul judiciar, Aurel Brihac, anunța în urmă cu două săptămâni că echipa mai are trei jucători sub contract, iar între timp, aceștia au semnat reziliarea contractului.

Raul Costin, Iulian Manea și Nicolae Vasile sunt ultimiii jucători care au plecat de la Rapid. Cei trei s-au fotografiat când semnau reziliarea, iar Nicolae Vasile, ultimul căpitan al Rapidului, a apărut zâmbitor în poză.

Astfel, giuleștenii nu mai au niciun jucător legitimat, iar clubul este tot aproape de dispariție.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
sakamoto
sakamoto  •  01 August 2016, 23:12

Mestere care ai scris acest articol, fii atent:ULTIMIII se scrie cu 5 de I! Iar alteori-in cazuri exceptionale, desigur-se scrie cu 8 de I! Bat-o s-o tot bata de gramatica! Cum il mai chinuie, pre ghietul ruman! Sanatate si virtute!

caminero
caminero  •  01 August 2016, 22:45
Postat de Angela Marchis pe 01 August 2016, 16:05

SFARSITUL E CHIAR AICI.FALIMENT INSEAMNA RADIERE.S-A TERMINAT CU ***.

Tu ești, Maroniule?

daniel_2015
daniel_2015  •  01 August 2016, 21:41

Dupa *** urmeaza cainii....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează