FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Rapid îşi face echipă de portari » Un goalkeeper cu ştate vechi în Liga 1 urmează să semneze astăzi cu giuleştenii

Articol de - Publicat miercuri, 14 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 14 ianuarie 2015 11:56

Rapidul e aproape de a-şi lua un nou portar, pe lîngă cei doi pe care îi are în lot. Mircea Bornescu şi Virgil Drăghia vor urma să se lupte pentru postul de titular în poarta giuleştenilor cu un alt fotbalist.

Ieri, Milos Buchta, portarul slovac în vîrstă de 34 de ani, şi-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu Gaz Metan Mediaş, iar în cursul zilei de astăzi urmează să semneze cu alb-vişiniii.

Goalkeeper-ul se ştie cu noul tehnician al giuleştenilor, Cristi Pustai, din 2013, de pe vremea cînd cei doi au lucrat împreună la Gaz Metan. În cei 5 ani petrecuţi la Mediaş, portarul a strîns 61 de meciuri în toate competiţiile.

Rapid se află pe locul 18, cu 11 puncte, la şapte puncte de Pandurii, care ocupă ultimul loc ce asigură salvarea de la retrogradare.

13 jocuri a strîns Bornescu în poarta Rapidului în acest tur de campionat, iar Drăghia doar 4

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
gazistu
gazistu  •  15 Ianuarie 2015, 00:38

ai de capu meu, mai sunt 17 meciuri si el aduce 3 portari de valori apropiate!!!

zweepslag
zweepslag  •  15 Ianuarie 2015, 00:12
Postat de ochi_ager pe 14 Ianuarie 2015, 12:46

Ba, mai trebuie vreo 5-6 portari, că o să fie bombardament continuu în retur.. Până și Pancone și-a pus mănușile...

in general ii "bubui" cu argumente politice pe bolsevicii care si permit sa si bata joc de un simbol regal al fotbalului romanesc, dar de data asta ....m'a pufnit pur si simplu rasul"Remarca ta e absolut geniala, plina de un umor ,negru,desigur dar pe care ar trebui sa o citeasca si patronasul ala de la Moldova/care nu prea si tine vorba!

borat101
borat101  •  14 Ianuarie 2015, 20:55

Moraru asta crede ca RAPID joaca in liga din Moldova, unde se aduc jucatori din sate cu 1 ora inaintea meciurilor? Este liga din Romania corupta si vai de ea, dar nici chiar asa bataia asta de joc. Si un lucru este clar la cum se petrec evenimentele, asta este semnalul ca RAPIDUL nu mai este ce era inainte, al suporterilor/fanilor, al sportului, etc... etc.... este al anumitor personae dubioase. PACAT! Au mai ramas culorile de acest club!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează