FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapid, retrogradată de TAS în Liga 2! Concordia Chiajna revine în primul eşalon

Daniel Pancu +1   FOTO
Daniel Pancu

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 august 2013 00:00 / Actualizat vineri, 02 august 2013 16:40

TAS a dat astăzi verdictul în cazul contestaţiei făcută de Concordia Chiajna în cazul rămînerii Rapidului în Liga 1. Gruparea giuleşteană a fost retrogradată, iar în locul ei va reveni Concordia Chiajna.

Decizia TAS, punctul 3, scrie clar: "Federaţia Română de Fotbal este somată să recalifice şi să înregistreze Concordia Chiajna în Liga 1, în locul echipei Rapid".

Suporterii şi jucătorii Rapidului se vor întîlni diseară la stadionul Giuleşti

TAS a dat astăzi verdictul în cazul contestaţiei făcută de Concordia Chiajna în cazul rămînerii Rapidului în Liga 1. Gruparea giuleşteană a fost retrogradată, iar în locul ei va reveni Concordia Chiajna.

Decizia TAS, punctul 3, scrie clar: "Federaţia Română de Fotbal este somată să recalifice şi să înregistreze Concordia Chiajna în Liga 1, în locul echipei Rapid".

Suporterii şi jucătorii Rapidului se vor întîlni diseară la stadionul Giuleşti

Pancu: "S-a făcut dreptate" » A fost anunţat de ieri că echipa poate retrograda

Vali Alexandru s-a supărat pe TAS: "Inteligenţii de acolo să ne spună şi cum punem în aplicare decizia de înlocuire"

Reghe: "Decizia TAS mi-a dat tot programul peste cap!"

Mesajul lui Herea după ce a aflat despre retrogradarea Rapidului

Ce se întîmplă cu cei 15 jucători care au venit în Giuleşti?

Primele zvonuri privind decizia TAS au venit din partea lui Ionuţ Chirilă, cel care a declarat în jurul orei 13:00 pentru Fanatik: "Sînt fericit! Atît pot spune. Chiajna e în prima ligă, Rapid nu mai e”, a spus tehnicianul, însă oficialii rapidişti, în frunte cu Nicolae Cristescu, au negat cu vehemenţă informaţia. Apoi, Gazeta a aflat că gruparea ilfoveană a primit mail cu înştiinţarea la 11:55, TAS somînd Federaţia să o retrogradeze pe Rapid.

Chiajna joacă împotriva Vasluiului şi a Viitorului!
Conform deciziei TAS, cele două partide pe care le-a disputat pînă acum Rapidul se vor anula, iar Chiajna urmează să evolueze cu Vaslui şi cu Viitorul. Liga Suporterilor Rapidişti a anunţat că, în condiţiile în care meciul cu Steaua, de mîine, nu se mai dispută, clubul roş-albastru a sistat vînzarea biletelor pentru derby.

Astăzi, Marian Rada i-a anunţat pe jucătorii rapidişti că pot pleca acasă după antrenamentul din această după-amiază. În mod normal, giuleştenii trebuiau să intre în cantonament în această seară.



ISTORICUL CAZULUI
Concordia Chiajna a depus un memoriu la TAS imediat după înfrîngerea cu Rapid din barajul pentru menţinerea în Liga 1, acuzînd că giuleştenii nu au drept de joc pentru Liga 1. Imediat, TAS a deschis un proces, permiţînd Rapidului să joace provizoriu în Liga 1, dar astăzi trebuia să dea decizia finală. AICI ESTE DECIZIA FINALĂ A TAS!

(CLICK PE FOTO PENTRU ZOOM)
581270-decizie.jpg

Pancu şochează: "S-a făcut dreptate"
Daniel Pancu a intervenit la Fotbal Club de la Digisport şi a anunţat că verdictul de astăzi este unul corect: "Parcă o simţeam aşa în aer, parcă mă aşteptam, dar nu ştiu de ce. Aveam o premoniţie. Ne supunem regulamentelor, sper ca cei care conduc clubul să reuşească să scoată echipa din faliment că sînt foarte multe datorii. Cred că s-a făcut dreptate. După regulamente e corect, totuşi rămînem cu istoria şi tradiţia nepătate. Sportiv, ar trebui să jucăm în prima ligă, dar despre alte probleme nu vreau să discut. Încă de ieri am fost anunţat că există o mică posibilitate să retrogradăm. Eu voi rămîne la echipă, nici nu se pune problema să plec".

Steaua anunţă: sîmbătă va juca împotriva Concordiei Chiajna
Steaua a anunţat că va juca mîine seară împotriva Concordiei Chiajna de la ora 21:00, aceeaşi oră la care trebuia să se dispute derby-ul cu Rapid. Steliştii anunţă că suporterii care nu vor să vină la meciul cu ilfovenii pot vinde biletele eliberate deja pînă la începerea partidei. Ceilalţi pot intra pe baza tichetelor eliberate de clubul roş-albastru.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (551)
sms23
sms23  •  05 August 2013, 11:26

eu tot sper, dar vad ca mergem in jos si oile in sus . continuu. Noi fara Razvan Lucescu am tot cazut si ca joc si ca liga. EI nu au renuntat la reghe si il sustin, si tot cresc de la an la an inclusiv in europa. Daca devasteaza in grupele CL ce sa le mai zici, ca n-au valoare si ca-i batem oricand jucam cu ei??? Ca am pus la punct un plan financiar in care Rapidul in x ani revine sa se bata la titlu????? Doar speranta ca vor (re)veni vremuri mai bune ne-a ramas!

vasile_69
vasile_69  •  03 August 2013, 13:17

La cata rautate am vazut in Giulesti referitor la Steaua si performantele acesteia, nu ma mira de ce i se intampla Rapiduletului , sa nu uitam cata rautate emanau fanii Rapidului in apropierea deciziei Uefa vizavi de Steaua care era si s-a dovedit a fi complet nevinovata in final.Cavorba aia "ce tie nu-ti place altuia nu-i face" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pana la urma timpul este un sfetnic bun, 1 an in B nu-i o crima a stat Rapidul multi ani in B, dupa un an sau mai multi de B poate ii vine mintea la cap, cine stie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reality
reality  •  03 August 2013, 00:34

nu vreau sa jignesc pe nimeni, e durere multa la Rapid, eu pot sa inteleg asta, pentru ca si Poli a patit acelasi lucru din partea tovarasului Sandu si a lui Dragomir. Acum am o singura intrebare. Se mai bucura cei care radeau de Timisoara acum 2 ani cand pe merit sportiv Poli trebuia sa mearga in Liga Campionilor(Galatiul care a mers atunci in CL a facut nimic, a adus ZERO puncte, Poli a adus cu un an inainte mai multe ... vedeti si voi rezultatele.. si ar fi adus mai multe decat Galati. Deci domni de la Rapid care injurau Poli si se bucurau acum 2 ani ca era Poli retrogradata le urez sa se bucure si acum, de restul rapidistilor imi pare rau sincer, sunt vicimele lui Sandu Murcea.

Vezi toate comentariile (551)
Comentează