FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapidiştii îl vor exclus din arbitraj: "Din cauza lui ajungem în B!"

Ionuţ Voicu
Ionuţ Voicu

Articol de GSP - Publicat luni, 18 mai 2015 18:19

Rapidiştii au depus astăzi un memoriu la CCA împotriva arbitrului Radu Petrescu.

Giuleştenii cer excluderea acestuia din arbitraj din cauza gafei din etapa a 30-a, la partida cu CSMS Iaşi, scor 0-0, anunţă digisport.ro. Atunci, în minutul 82, Ionuţ Voicu a atins mingea cu mîna în propriul careu, însă Radu Petrescu nu a acordat penalty.

“După meci, jucătorul Ionuț Voicu, cel care a efectuat hențul, a recunoscut în declarațiile sale că a jucat mingea cu mîna și că trebuia acordată lovitură de pedeapsă în favoarea echipei Rapid București.

Această gravă eroare a centralului Radu Petrescu poate avea ca rezultat retrogradarea clubului, motiv pentru care solicităm excluderea sa definitivă din arbitraj”, se arată în memoriul trimis de Rapid la CCA.

CCA nu a ținut deocamdată cont de memoriul Rapidului, astfel că Radu Petrescu a arbitrat în etapa a 32-a partida ASA Tg. Mureș - Petrolul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (66)
karpov.anatoli
karpov.anatoli  •  19 Mai 2015, 11:20

Rapid ca Rapid. Isi poarta singur de grija. Si revine intotdeauna. Insa voi? Va place in troacă? Sunteți favorizați, lăudați arbitrajul. Sunteți defavorizați, schelălăiți. Cu atitudinea asta, nu veți rezolva problema arbitrajelor. Niciodată. Poate DNA...am auzit ca Avram se plictisește singur...

borat101
borat101  •  19 Mai 2015, 03:31
Postat de andyandrei2015 pe 18 Mai 2015, 23:17

dar cate blaturi a facut rapid,nu spune nimeni nimic???/ hotii de la rapid merita in b si desfiintati ,asa va fi,iar asa se va desfiinta si ea ,chiar daca castiga titlul furat

Tu vorbesti, ciob de oala sparta! Inca p..*en.ali ca tine mai exista? De unde scrii, din Siberia? Hai ma..r.sh pe site'urile tale rusesti... si nu iti face probleme, ca fcsb din sezonul viitor va fi desfiintata de UEFA. A mintit forul European din 2003... pe deasupra este si a fost infiintata de un pu..sscarias. Oriunde in Vestul Europei, o fcsb nu are exista.

borat101
borat101  •  19 Mai 2015, 03:28
Postat de bvd_magheru pe 18 Mai 2015, 23:36

Asta trebuia sa nu mai i se dea nici o sansa sa mai arbitreze in liga 1 dupa meciul de la sibiu . Omul are probleme la cap .

Culmea, trebuie sa strice meciuri cu echipe mari ca sa se schimbe ceva. Daca facea eroarea Petrescu cu fcsb, clar se facea un scandal monstru de se facea si manele pe seama lui... si era instant amendat si bagat in b 10 sezoane sa arbitreze.

Vezi toate comentariile (66)
Comentează