FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapidiştii nu-l suportă, dar Sabău i-a pregătit un loc de titular » Surdu rămîne în Giuleşti!

Romeo Surdu
Romeo Surdu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 iunie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 20 iunie 2012 11:01

Deşi nu se numără printre preferaţii lui George Copos, Romeo Surdu va continua în Giuleşti şi sub comanda lui Ovidiu Sabău.

Antrenorul îl place, iar cînd o pregătea pe Poli Timişoara, în 2009, a vrut să-l ia pe Bega, dar oferta lui Marian Iancu n-a fost acceptată de Gigi Becali. Acum, tehnicianul a avut deja o discuţie cu Surdu şi i-a garantat că intră în vederile sale. "Vreau să te pregăteşti bine şi să uiţi ce-a fost în sezonul trecut. E un nou început, eu am încredere în tine", i-a spus Neluţu lui Surdu.

Răzvan nu-l poate lua în Qatar
Fost antrenor al Rapidului şi naşul lui Romeo, Răzvan Lucescu a luat în calcul un transfer al lui Surdu în Qatar, la El Jaish, noua sa formaţie, însă Lucescu junior a aflat că nu va putea lua cu el nici un român.

Regulamentul din Qatar spune că nici o formaţie nu poate avea pe foaie mai mult de trei străini, iar la El Jaish sînt deja 10: 5 brazilieni şi cîte un jucător din Oman, Algeria, Senegal, Siria şi Sudan.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (35)
sibianul20
sibianul20  •  20 Iunie 2012, 23:32

de ce nu aminteste nimeni nimic de sotelo?.....

gado
gado  •  20 Iunie 2012, 19:58

nu vad de ce nu i se poate propune un alt salariu in functie de ce a oferit echipei in campionatul trecut ! de fapt ar trebui sa i se impuna, nu sa i se propuna ! poate ca sabau il va reprofila si asa va da si el un alt randament. plecarea lui duarte cred ca are legatura cu reprofilarea lui roman, din finala de cupa, pe postul de fundas dreapta. poate ca si surdu va avea alta soarta daca va fi reprofilat. decat ratangiu in careul advers, mai bine "carator de pian" care sa munceasca in folosul echipei. poate ca "finul" poate fi convertit, dar cu "mucles" ce facem ? acest "catar ingamfat" avea fata de fotbalist pana acum 1 an si dintr-o data nimic

statham_j
statham_j  •  20 Iunie 2012, 17:58

pentru exaltatii de acum doua luni....pun si eu o intrebare: unde-i Nickolic?....ca erati tare glumeti....

Vezi toate comentariile (35)
Comentează