FOTBAL  »  Superliga  »  RAPIP

Rapidiştii prefaţează duelul cu Astra: "Aş fi preferat să jucăm cu ei în finalul campionatului"

Articol de GSP - Publicat luni, 16 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 16 martie 2015 15:26

Rapid va juca pe terenul celor de la Astra, miercuri, iar antrenorul Cristi Pustai a prefaţat duelul cu echipa lui Dorinel Munteanu.

"Va fi un meci dificil împotriva unei echipe puternice. Aş fi preferat să jucăm cu Astra în finalul campionatului. În meciul cu Astra o să dăm totul pentru un rezultat bun.

Pentru noi este important că împotriva echipelor care se bat pentru salvarea de la retrogradare avem rezultate bune. Punctele pe care le obţinem în meciurile cu echipele din fruntea clasamentului sînt un plus", a spus Cristi Pustai la conferinţa de presă.

Şi Daniel Niculae a comentat meciul cu Astra.

"Ne aşteaptă o deplasare grea, pe terenul echipei vicecampioană şi care a cîştigat Cupa şi Supercupa României. Astra nu a început bine returul, dar acum şi-a revenit. Am văzut meciul cu CSMS Iaşi şi a jucat foarte  bine, dar jucătorii au fost dezavantajaţi de teren.

Noi avem nevoie de puncte, dar sîntem într-o perioadă bună. Este important că nu am pierdut nici un meci în acest retur. Sper să ne întoarcem cu punct sau puncte de la Giurgiu", a spus Daniel Niculae.

Partida Astra - Rapid se va disputa miercuri, ora 17:30, în direct la DigiSport 1 şi LookTV.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
altona
altona  •  16 Martie 2015, 21:24
Postat de magnetiivisiniu pe 16 Martie 2015, 17:30

Bate Astra la scor si satra de nespalati maro Rapid retrogradeaza 100%. La matineu fara banii din drepturi TV si cu un patron falit si mincinos, urmeaza falimentul deoarece legea prevede perioada maxima de insolventa la trei ani.

Mi-e mila de tine. Mi-e mila pentru ce va urma. Rapid va inscrie de doua ori pina la pauza si va cistiga fara probleme. Stiu ca iti vor da lacrimile de ciuda si de aceea iti spun de pe acum ca imi este mila de tine.

scandautor
scandautor  •  16 Martie 2015, 19:42
Postat de rangers94 pe 16 Martie 2015, 18:26

Roman prost .

E un gest de onoare ca recunosti atat de franc.

emilrapidistul
emilrapidistul  •  16 Martie 2015, 19:20
Postat de magnetiivisiniu pe 16 Martie 2015, 17:30

Bate Astra la scor si satra de nespalati maro Rapid retrogradeaza 100%. La matineu fara banii din drepturi TV si cu un patron falit si mincinos, urmeaza falimentul deoarece legea prevede perioada maxima de insolventa la trei ani.

iar mat.a va fii cea mai fericita intrucat pana la ora 13.30 poate sa sug..a linistita toata tribuna a II a din Giulesti

Vezi toate comentariile (24)
Comentează