FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CSU CRAIOVA, MIERCURI, ORA 18:00, LOOK TV ŞI LIVETEXT GSP.RO

Rapidiştii sînt pregătiţi de primul meci oficial » Daniel Pancu: "Vom avea doar de cîştigat!"

Daniel Pancu
Daniel Pancu

Articol de GSP - Publicat marti, 15 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 15 iulie 2014 20:09

Atacantul Rapidului, Daniel Pancu, a vorbit în direct la DigiSport despre situaţia giuleştenilor şi despre meciul de mîine din Cupa Ligii, cu CSU Craiova, de la 18:00, în direct la Look Tv şi liveTEXT pe GSP.RO.

"Situaţia la club este în continuare critică. Mai avem nevoie de întăriri. Pentru meciul de mîine avem 11 jucători de cîmp, 3 portari şi 4-5 juniori. Vom avea oricum doar de cîştigat, aşa vedem şi noi exact unde sîntem. Să nu mai zic că jucătorii sînt în continuare neplătiţi. Am primit totuşi asigurări că banii din televizări se vor duce către salariile fotbaliştilor", a declarat veteranul alb-vişiniilor.

Căpitanul rapidiştilor a vorbit şi despre "vînătoarea" de antrenori a clubului: "Mi se pare de-a dreptul comic să apelezi la anunţuri, să ceri antrenorilor să-şi depună CV-urile. Puţină lume îşi imaginează ce se întîmplă cu adevărat la Rapid, dar eu cred că vom termina cu bine acest campionat ", a mai precizat Pancu.

Întrebat de moderatorul emisiunii despre o eventuală primă în cazul unei victorii în meciul de mîine, Daniel Pancu a oferit declaraţia serii: "Care primă? Măcar o pizza după meci..." :D

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
persucius
persucius  •  16 Iulie 2014, 11:43
Postat de decuadi pe 15 Iulie 2014, 21:21

Mai puscariasilor vorbest = dezacord. uitate - cratima lipsa. stina in loc de stana. sint in loc de sunt. dute in loc de du-te. brinza in loc de branza. Bunicule, esti agramat maxim. te intelegem, totusi. esti magnet adunator de fier vechi. iar pe fier nu prea se scriu romane, ca sa citesti si tu ceva. Jet la scoala bre bunicule, ca nu faci cinste l-alde Pitis, paunescu etc. esti o rusine de postac c r a p i d i s t!

daca te apuci sa dai lectii de gramatica pe forumuri sportive eu cred ca iti pierzi vremea... si inca ceva, "codul elegantei" spune ca atunci cand sesizezi imperfectiunile cuiva sa mai inchizi un ochi... ca nu tot rapidistul e Pitis si nu tot stelistul e Topescu si nu tot dinamovistul de rand nu are atata scoala ca Lucescu, sau chiar Dinu (chiar si cu incoerentele lui)... sau vrei sa zici ca doar galeria rapidului are oameni cu mai putina scoala?

torque1981
torque1981  •  16 Iulie 2014, 10:26
Postat de forza.stiinta pe 16 Iulie 2014, 09:01

pacat de ce se intampla la Rapid, tot fotbalul romanesc a fost cucerit de interlopi, noi suntem primii care ne-am lepadat de ei, am scapat de mititelu si de acolitii lui! Forza Stiinta!

Si la noi a fost greu pana ne-am lepadat de Bercea si am scapat si de niciolaie de la castra

forza.stiinta
forza.stiinta  •  16 Iulie 2014, 09:01

pacat de ce se intampla la Rapid, tot fotbalul romanesc a fost cucerit de interlopi, noi suntem primii care ne-am lepadat de ei, am scapat de mititelu si de acolitii lui! Forza Stiinta!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează