FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Rapidul a transferat un fotbalist de Liga Campionilor » Despre cine este vorba

Sursa foto: zimbio.com
Sursa foto: zimbio.com

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 09 iulie 2014 16:46

Rapidul transferă la foc automat. După ce au pus mîna pe Valentin Balin şi pe Alexandru Tudose, acum rapidiştii au transferat un fost cîştigător al Ligii 1 şi participant în Liga Campionilor.

Fostul mijlocaş al Oţelului Galaţi, Ioan Filip, a ajuns la Rapid din postura de jucător liber de contract, fiind a treia achiziţie a alb-vişiniilor din această vară, anunţă Digisport.

Filip a cîştigat titlul cu Oţelul şi a evoluat ca titular în toate cele şase partide pe care "oţelarii" le-au jucat în Liga Campionilor.

Mijlocaşul, în vîrstă de 25 de ani, a jucat 4 sezoane la echipa gălăţeană, unde a strîns 96 de meciuri şi a înscris de 5 ori.

Filip s-a făcut remarcat şi în momentul cînd a acordat un interviu pentru Dolce Sport.

"Am fost supăraţi după meciul cu Ceahlăul şi acum trebuie să ne gîndim la următorul meci. Mergem la Astra  şi trebuie să luăm măcar un punct , cel puţin.

Dacă stăm aşa supăraţi ce facem, trec meciurile pe lîngă noi şi stăm supăraţi? Cred că pornim cu a doua şansă, ei sînt pe locul 2 sau 3, nu mai ştiu exact, şi mergem să ne batem cu ei.

Anul trecut am făcut un meci bun la ei şi mergem să cîştigăm, ce pana mea...".

Vezi AICI VIDEO cu interviul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (34)
agentul0007
agentul0007  •  10 Iulie 2014, 00:48

articolul este de acum si declaratiile de cand se juca in retur ,ce jurnalist de 2 lei

neludum
neludum  •  09 Iulie 2014, 20:35

Din lac in put !El probabil crede ca o sa aiba salariu !?

brancusi
brancusi  •  09 Iulie 2014, 20:18
Postat de brancusi pe 09 Iulie 2014, 20:07

Fie,scuzele ti le accept si merg pe principiul ca orice om mai poate gresi,dar sa arunci cu maro si sa retractezi apoi,aia e cam de oaie.N-am nimic impotriva sa zici ce vrei tu,dar ocupa-te strict de interlocutor,in momentul in care generalizezi anapoda,in totala necunostinta de cauza,nu faci altceva decat sa probezi ca esti de nivelul celui pe care-l injuri.Nu pot fi nici macar suspectat de ipocrizie,fiindca imi cunosti comentariile,si nici macar o singura data,cand am dat de pamant cu destui distrusi,nu am extins oprobiul meu la nivelul intregii mase de sustinatori ai respectivelor echipe sau oraselor lor.Simplu,tine de educatie si de intelect!

Iar stadionul ala de care razi,dincolo de faptul ca e incarcat de istorie fotbalistica adevarata,de trairi si emotii pe care altii nu le cunosc o viata intreaga,este acum asa fiindca se afla in prag de demolare,iar in locul lui se va ridica o perla arhitectonica,cel mai frumos stadion al tarii,la care veti putea veni in pelerinaj.Te voi astepta cu placere si te pot duce apoi sa vezi si unde pasc vacile sau unde traiesc romulanii,ca sa-ti corectezi prejudecatile sau simpla necunoastere prin contact direct cu adevarata stare de fapt.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează