FOTBAL  »  Superliga  »  ACCIDENTĂRI

Rapidul are absenţe numeroase înainte de meciul cu Botoşani, însă revin doi jucători de bază

Articol de GSP - Publicat joi, 23 octombrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 23 octombrie 2014 18:10

Rapidul se află într-o situaţie deloc bună înaintea partidei cu FC Botoşani din etapa a XII-a a Ligii 1.

Marian Rada scoate în evidenţă absenţele din lotul giuleştenilor şi spune că trebuie să cîştige jocul cu moldovenii, indiferent de problemele pe care formaţia din Giuleşti le are.

"Acest meci ne-a prins într-o situaţie dificilă pentru că avem mulţi absenţi. Încă nu sîntem acolo unde ne dorim, nici valoric şi nici din punct de vedere al omogenităţii, însă sîntem Rapid şi trebuie să cîştigăm oriunde am juca şi indiferent de greutăţi. Eu am încercat să le ridic moralul după înfrîngerea din ultimul joc, însă şi moralul este dat de valoarea individuală a fiecăruia şi noi nu avem încă acei jucători sclipitori care să facă diferenţa.

Sînt trei jucători suspendaţi, e vorba despre Mera, Tînc şi Coman, şi alţi trei sînt accidentaţi, Doman, Lung, Săndulescu. Rui Miguel e rezolvat (n.r. - legitimat) şi fusese inclus în lot pentru meciul de la Botoşani, dar la antrenamentul de azi, din cauza unor probleme de familie, a făcut fractură de stres. Aşa că nu îl am nici pe el la dispoziţie. Au fost însă recuperaţi Pancu şi Dică, sper să reziste cît mai mult în meciul de la Botoşani", a spus Marian Rada într-o conferinţă de presă.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
redknapp
redknapp  •  24 Octombrie 2014, 16:23

la antrenamentul de azi, din cauza unor probleme de familie, a făcut fractură de stres. ??????????????

Vezi toate comentariile (1)
Comentează