FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Rapidul, refuzat de un antrenor care a fost în conflict cu Adrian Mutu

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 iulie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 13 iulie 2014 14:39

Rapidul a primit licenţa la TAS pentru a putea juca sezonul viitor în Liga 1, dar încă nu are un antrenor principal, după ce Viorel Moldovan a ajuns la naţionala de tineret.Primul tehnician care le-a răspuns rapidiştilor a fost Fabrizio Ravanelli, însă acesta a declinat oferta alb-vişiniilor, anunţă site-ul juvenews.eu.

Ravanelli a antrenat ultima oară formaţia franceză Ajaccio, unde l-a avut elev, timp de cinci luni, pe Adrian Mutu. Presa italiană a mai scris la începutul săptămînii că Hernan Crespo sau Alessandro Birindelli ar putea prelua banca tehnică a Rapidului, asta doar dacă Angelo Massone va deveni patronul formaţiei de sub podul Grant.

Conflict Mutu - Ravanelli
La prima partidă cu Ravanelli pe bancă, între atacantul Adrian Mutu şi antrenor a apărut un mic conflict. În minutul 74, italianul i-a reproşat lui românului o acţiune. Era nervos, gesticula, nu-i plăcuse cum rezolvase vîrful faza.

"Tricolorul" n-a acceptat criticile. A părut să-i replice: "Am procedat corect". A fost schimbat după acea discuţie-blitz. În timpul pregătirii, Ravanelli a avertizat: "Iubesc starurile, cu condiţia să muncească. Pentru mine, campionii sînt modeşti, mediocrii au pretenţii".

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
agentul0007
agentul0007  •  14 Iulie 2014, 01:34

scolari sau tata martino sunt liberi de contract .sa ii oferteze si pe ei

agentul0007
agentul0007  •  14 Iulie 2014, 01:33

poate lea fost frica ca ii bate mutu .de ai au refuzat

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  13 Iulie 2014, 15:34

nu vad care e legatura intre mutu, rapid si un oarece antrenor... poate in fraza asta : "În minutul 74, italianul i-a reproşat lui românului o acţiune" :) lui romanului (!) nu i'a placut, si deci, d'aia n'a mai venit italianul la rapid ! foooarte logic ! mai draghe, bine ca n'ai semnat ...articolu' :)

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close