FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapidul şi-a dat în judecată patru foşti jucători şi doi foşti antrenori: "E multă nesimţire" » Ce motive au avut giuleştenii

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 04 martie 2015 14:21

Au fost alături de Rapid cînd echipa a avut mai mare nevoie de ei, iar acum au fost daţi în judecată de administratorul judiciar al clubului, Dana Cornea, şi firma VF Insolvenţă SPRL.
Este vorba de foştii antrenori Viorel Moldovan şi Marian Rada, dar şi jucătorii Tibi Bălan, Octavian Abrudan, Ionuţ Voicu şi Alexandru Păcurar care au fost acţionaţi în instanţă de administratorul judiciar şi firma VF Insolvenţă SPRL, anunţă tmb.ro. Aceeaşi sursă anunţă că motivul pentru care cei şase au fost chemaţi în justiţie este legat de "nelegalitatea contractelor".

Este interesant faptul că toţi sportivii implicaţi în acest caz încă mai au de primit bani de la Rapid, iar cunoscut este şi gestul lui Viorel Moldovan care a adus bani de acasă pentru a sprijini echipa în momentele în care formaţia din Giuleşti era în colaps financiar.

Viorel Moldovan s-a arătat dezamăgit de hotărîrea luată de Rapid.

"Am angajat o casă de avocatură. Nu ştiu ce nemulţumiri are Rapid. Vreau să fiu reţinut şi să nu fac afirmaţii dure. Se pare că aceasta e recunoştinţa conducătorilor actuali pentru munca pe care am depus-o acolo în condiţii foarte dificile. E multă nesimţire. Nu vreau să spun mai multe. La noi, în România, e bătaie de joc! Sînt mulţi impostori, parveniţi care intră în fotbal!", a declarat Moldovan la Dolce Sport.

653969-clipboard02.jpg

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (44)
nicktns
nicktns  •  07 Martie 2015, 21:32
Postat de ochi_ager pe 05 Martie 2015, 07:14

Nu puteai lipsi, bolnăviorule... Rapidul regal? Himperial, măi! Pasărea Phoenix? Așa se zice la tine în sat la ”corvus corone”?

Ingrasamantul oin in actiune!

octavianus
octavianus  •  05 Martie 2015, 15:27

tuturor haterilor si bagatorilor de seama care se pun pe comentarii inainte sa citeasca si daca au cu ce apoi sa gandeasca : au fost acţionaţi în instanţă de administratorul judiciar şi firma VF Insolvenţă SPRL sub articol exista o fotocopie Dosare ECRIS si acolo spune care sunt partile din dosar si scrie clar ca cele doua VF Insolventa si cabinetul individual actioneaza in calitate de ADMINISTRATOR JUDICIAR al FC Rapid....Rapid nu face ce vrea el are un administrator judiciar....si cand vine vorba de contracte si de plati, Administratorul dispune calea de urmat. FZR si Doamne ajuta !!

titelb
titelb  •  05 Martie 2015, 13:15
Postat de kraus pe 05 Martie 2015, 12:17

Legal administratorul judiciar e obligat să procedeze aşa dacă descoperă nereguli. Moraru poate să nu fie de acord, dar n-are ce face cât timp Rapid e în insolvenţă.

Ai dreptate, la bulau cu ei, cum au indraznit sa-si ceara drepturile? Eu zic, ca in pauza primului meci pe giulesti, sa-i aliniati in fata galeriei rapidiste si sa-i scuipati pana incepe repriza a doua.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează