FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CFR CLUJ, SÎMBĂTĂ, 20:30, DIGI 1, DOLCE 1, LOOK, GSP.RO

Răscoală la Astra » Șumudică are probleme înaintea meciului cu CFR

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 februarie 2016 19:04

Astra va juca în această seară, de la ora 20:30, împotriva celor de la CFR Cluj, iar Marius Șumudică are mai multe probleme.

Cea mai importantă dintre ele e legată de  Teixeira, care și-a depus memoriu din cauza restanțelor financiare și Șumudică a decis să nu-l folosească în această seară.

Șumudică nu se va putea baza nici pe Geraldo, Alibec și Stan, care sînt accidentați.

"Nu am 4 titulari în momentul de față, va fi destul de greu să formez echipa de start. Dar sper să gasesc soluțiile potrivite pentru a obține o victorie", a spus Șumudică la conferința de presă.

Echipa probabilă a Astrei în meciul cu CFR: S. Lung jr. - Queiros, V. Găman, Oros, J. Morais - Lovin - G. Enache, Boldrin, Boudjema, De Amorim - D. Niculae

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
plischi
plischi  •  14 Februarie 2016, 10:37

am vazut rascoala in tribuna, unde doi soareci se bateau pe u soricioaika! mai mare risul!

andyandrei2015
andyandrei2015  •  14 Februarie 2016, 01:37
Postat de nea_vanea.60 pe 13 Februarie 2016, 21:09

cand s-a accidentat alibec?!!!!!!!!

suspendat

haideusicfr
haideusicfr  •  13 Februarie 2016, 22:59

Sumudica are probleme ca a jucat la pariuri,Becali probleme ,MM Stoica idem plus inca de la Dinamo si Astra ..iar CFR-ului i se iau punctele. P>S Cunosc tatal unuia dintre arbitrii din Liga 1.De margine.Mi-a spus ca nici el ca tata nu are dreptul sa joace la pariuri...!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează