FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Răspuns ciudat oferit de Reghe atunci când a fost întrebat de Teixeira! Atac la Andone și Șumudică: "Și-au dat seama de asta"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 octombrie 2016 16:19

Laurențiu Reghecampf i-a taxat pe Andone și Șumudică atunci când a fost întrebat de jurnaliști despre posibilul transfer al lui Teixeira la Steaua. 

Tehnicianul roș-albaștrilor s-a referit la "războiul" declarațiilor dintre cei doi din ultima vreme. 

"Nu mă mai întrebați chestii din astea, am văzut că se supără și Andone, și Șumudică, toți antrenorii se supără acum. Să le puneți lor întrebări.

Am văzut că lor le place să discute și să facă tot felul de glume. Toate vorbele rele nu se mai îndreaptă acum către Steaua, se ceartă între ei. Da?

Se luptă între ei, pentru că și-au dat seama că noi suntem la alt nivel și și-au dat seama că nu mai are rost", a zis Reghecampf la conferința de presă.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
963242023697129
Eugen Eugenescu  •  27 Octombrie 2016, 09:19

adevar grait-ai,Reghe ! tu si MM sunteti la alt nivel decat Sumi si Andone ! NET INFERIOR,amaratule !

haideusicfr
haideusicfr  •  26 Octombrie 2016, 20:10
Postat de juliusmad pe 26 Octombrie 2016, 17:33

dupa noile reguli vor fi capi de serie datorita coeficientului istoric. remeber? Steaua a castigat CCE in 1986. si da, e aceiasi Steaua :)

A castigat o nationala a Romaniei aia era Steaua atunci. Si acum incearca ,aduna jucatori de la echipele concurente ,dar nu e la fel.

haideusicfr
haideusicfr  •  26 Octombrie 2016, 20:08

*Noi suntem la alt nivel* !!! Care e acel *nivel* ?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează