FOTBAL  »  Superliga  »  CAMPIOANA ROMÂNIEI

Răspuns covârșitor al majorității » Cine va câștiga la TAS duelul dintre FCSB și Viitorul

FOTO: CRISTI PREDA
FOTO: CRISTI PREDA

Articol de GSP - Publicat marti, 16 mai 2017 18:16

Prin vocea patronului Gigi Becali, FCSB a anunţat oficial că va merge la TAS pentru a contesta titlul cucerit de Viitorul. 

Echipa roş-albastră se află în război cu LPF, după ce Viitorul s-a situat pe primul loc la finalul play-off-ului. Steliștii cer să fie pe primul loc și să se țină cont de rezultatele directe din tot campionatul, nu doar de cele din play-off.

Aproximativ 50.000 de fani au votat în sondajul publicat de GSP.RO, iar răspunsul acestora a fost unul covârşitor: 

64 % dintre votanţi, peste 31.000 de oameni, cred că FCSB nu va avea câştig de cauză la TAS şi că titlul va rămâne în vitrina dobrogenilor.

Restul, aproximativ 18.000 de votanţi, consideră că TAS îi va da dreptate echipei lui Gigi Becali şi că echipa roş-albastră va primi titlul 27. 

untitled

  • LPF spune că într-un sezon sunt două campionate diferite, iar la final, în lupta pentru titlu dintre două combatate aflate la egalitate de puncte, contează doar meciurile directe din play-off, acolo unde Viitorul este avantajată față de FCSB;
  • FCSB spune că este un singur campionat și că trebuie să conteze toate cele patru meciuri directe, din sezonul regulat + play-off, citând art. 29 din ROAF. (detalii aici)

"Viitorul e campioană, iar şansele FCSB la TAS sunt minime" Justin Ştefan, secretar general LPF

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (45)
1281402458557034
Danut Rendes  •  17 Mai 2017, 08:59

Tara ,, sa moara capra vecinului , hai sa lasam cine e indreptatit sa si spuns parerea si apoi sa vorbim! iar pt cei frustrati sa si caute tratament!:

144892416026429
Andy Boldur  •  17 Mai 2017, 08:31

Acest "raspus covarsitor" denota faptul ca majoritatea celor, din mass-media si nu numai, care-si dau cu parerea despre fotbal habar n-au despre ce-i vorba. Daca citeau cu atentie regulamentele, inainte sa deschida gura, puteau observa cu usurinta problemela care reies din acestea. Acum sa apuci ca comentezi ca cineva speculeaza un articol sau un aliniat dintr-o lege in favoarea lui inseamna ce esti cel putin rau intentionat, daca nu prost de-a binelea.

dogbv
dogbv  •  17 Mai 2017, 00:22

Dupa Cupa Romaniei din '88, e timpul ca FCSB-ului sa i se mai atribuie un trofeu intern...Campionatul din '17!

Vezi toate comentariile (45)
Comentează