FOTBAL  »  Superliga  »  MOURINHO RĂSPUNDE ATACURILOR

Răspuns şi pentru Lucescu? Mourinho: "Văd comentariile unora, dar nu vreau să le spun că sînt proşti" ;)

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 mai 2010 00:00

Jose Mourinho răspunde atacurilor venite la adresa jocului practicat de Inter în semifinala de Liga Campionilor contra Barcelonei şi îi ironizează pe cei care l-au criticat în ultimele săptămîni pentru modul în care a pregătit returul de pe Camp Nou.

"Oamenii de fotbal adevăraţi îşi dau seama ce performanţă am reuşit cu Interul de fapt. Jucătorii mei trebuie felicitaţi, merită recunoştinţă din partea tuturor. Mai citesc şi comentarii ale unora pe care, deşi mă enervează, nu vreau să îi fac proşti.

În returul cu Barcelona nu le-am lăsat adversarilor nici măcar o lovitură liberă, nu i-am oferit arbitrului şansa să ne penalizeze nici un jucător. I-am bătut acasă cu 3-1 după ce am fost conduşi. I-am distrus pe Meazza! Ne-am calificat într-un mod fantastic!

Un jucător din NBA, Steve Nash, spunea că Inter ar fi putut să joace cu 10 portari.
Din fericire pentru el, e baschetbalist. Nu înţelege nimic din fotbal!", a spus Mourinho într-un interviu acordat The Times.

Mircea Lucescu l-a înţepat pe Jose Mourinho în cîteva rînduri  în ultima săptămînă, acuzîndu-l pe portughez că stilul în care cîştigă jocurile este unul cinic şi lipsit de spectacol.

- Mircea Lucescu: "Nu mă uit la finala Ligii. Ce să văd? Nu suport circul lui Mourinho"

- Ienei: "E trist ce spune Lucescu despre Mourinho. Nu înţelege că nu el joacă împotriva portughezului"

- Victor Becali îl ironizează pe Lucescu: "Vai de capul lui Mourinho dacă îl prinde Şahtiorul!"

- Victor Becali: "Cînd Mourinho o să aibă vîrsta lui Lucescu, o să-ţi ia două zile să-i vizitezi sala de trofee"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (66)
 •  18 Mai 2010, 14:09

D-le Jose Mourinho, ti-o spune un spectator. Te rog sa retii: 1. Daca faceai un pariu public("nu le-am lasat adversarilor nici o lovitura libera") sau o partida de sah, era altceva. 2. Fotbalul a inceput acum 120-130 de ani, ca un joc de echipa, nu ca o afacere. 3. Fotbalul se practica pe stadioane deschise spectatorilor (vine de la spectacol). Cand vei ajunge lector, n-ai decat sa prezinti tehnici si metode de contracarare, de omorare a spectacolului. Fotbalul fara spectatori, e u

 •  17 Mai 2010, 09:31

dintre romanii care si-au dat cu parerea despre Mourinho as vrea sa va spun ca doar domnul lucescu este MISTER. Restul sunt fie pensionari retrasi demult fie potentziali puscariashi de genul fratzilor impuroiatzi intitulati cumva befekkkaaali.

 •  17 Mai 2010, 04:50

eu nu inteleg de ce LUcescu se leaga de Mouhrinio cind eu imi amintesc f bine un meci Suedia-Romania in preliminariile campionatului european 1984, scor 0-1 in care Romania a jucat mai rau si mai nespectaculos decit Inter. Sa fim seriosi, mouhrinio este de departe cel mai bun antrenor din lume la ora actuala.

Vezi toate comentariile (66)
Comentează