FOTBAL  »  Superliga  »  RĂSPUNS

Răspuns tranșant al lui Balint la adresa lui Becali! Îl desființează pe patronul campioanei: "Zic asta pentru informarea lui"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 mai 2015 09:30

Gigi Becali a pierdut sprijinul galeriei după ce a intrat în conflict cu mai multe glorii ale Stelei. Chiar dacă a promis că nu va mai intra cu nimeni în discuții contradictorii, patronul Stelei n-a rezistat mult.

Aseară, Becali l-a atacat pe Gabi Balint, iar fostul atacant al Stelei i-a răspuns printr-un mesaj postat pe Facebook.

"M-am gandit mult daca sa-i raspund sau nu. Puteam s-o fac in emisiune dar eram pe final si oricum nu merita. Imi pare rau ca televiziunea cu care colaborez l-a readus in actualitate.

Asta e. Nu pot sa ma opun daca ‘audienta’ il cere desi sunt convins ca marea majoritate a romanilor nu-si doreste asta. Nu sunt un tip conflictual dar nici nu intorc obrazul celalalt. Mi-a fost bine fara el desi nu i-am dorit sa dispara in felul acela, pentru o perioada.

Credeam ca experienta traita acolo il va schimba dar m-am inselat. Acum, daca ii raspund, va trebui sa ma cobor la nivelul temnitei si o s-o fac pentru cateva clipe.

Oricum, pentru informarea lui, ii transmit ca niciodata nu l-as fi acceptat ca patron, pentru toate milioanele din lume. Il cunosc prea bine, inca de pe vremea cand jucam si l-am considerat intotdeauna inferior.

Un patron nu poate fi inferior subalternului, nu-i asa? Asadar, 'domnule Becali', pastrati milioanele pentru altii caci eu ma multumesc cu recunostinta romanilor pentru tot ce am facut pana acum", a scris Gabi Balint pe Facebook.

Citește și: Gigi Becali s-a luat de o altă glorie a Stelei: "Să-mi spună de ce nu face milioane din fotbal"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (101)
341968516013923
Marcel Puscas  •  28 Mai 2015, 16:12
Postat de Ciprian Marian pe 28 Mai 2015, 15:39

Mai baiatule cum poti sa crezi ca acest om a facut puscarie fiind nevinovat si toti astia ingusti la minte ii luati apararea doar pentru ca a ajutat oameni, ceea ce este adevarat si respect pentru asta, dar acest lucru nu-l scuza de faptu ca acest individ nu respecta pe nimeni, jignind in stanga si dreapta.

Pentru informarea ta corecta, BAIETAS, afla urmatoarele: Becali a fost judecat pt. urmatoarele fapte: 1. Schimbul de terenuri cu armata. (acest schimb de terenuri a fost aprobat de CSAT prin presedintele tarii de atunci, Emil Constantinescu - vezi linkul: http://www.luju.ro/dezvaluiri/anchete/exclusiv-hotararea-csat-care-a-girat-schimbul-de-terenuri-dintre-mapn-si-becali-actul-emis-de-cea-mai-inalta-autoritate-in-domeniul-apararii-nationale-arunca-in-aer-decizia-de-condamnare-a-lui-becali-babiuc-si-cioflina-luata-de-sefa-iccj-livia-stanciu-si- 2. Al doilea proces a fost pt. cazul valiza, o fapta cu 2 aspecte: a inercat sa stimuleze o echipa sa joace corect si, in plus, acea fapta nu s-a materializat, CFR cluj castigand meciul cu u cluj. 3. Al treilea proces a fost cel cu sechestrarea de persoane, fapta pt care pedeapsa a fost cu suspendare. Baietica acum iti este clar de ce sustin nevinovatia lui Becali ?

1484282391882607
Ciprian Marian  •  28 Mai 2015, 15:39
Postat de Marcel Puscas pe 28 Mai 2015, 13:20

As vrea sa-l informez pe marele antrenor Balint, acest reporter facut la apelul de seara (oare nu pt bani se duce la acea televiziune?, unde ne incanta cu perlele sale) ca Becali a facut puscarie NEVINOVAT din ordinul lui Basescu. Acest fost fotbalist MINTE cu nerusinare ca n-ar fi venit antrenor la steaua cu Becali patron. Poate spune asta deoarece la valoarea *** pe care o are nu i-a fost propusa niciodata functia asta. ***

Mai baiatule cum poti sa crezi ca acest om a facut puscarie fiind nevinovat si toti astia ingusti la minte ii luati apararea doar pentru ca a ajutat oameni, ceea ce este adevarat si respect pentru asta, dar acest lucru nu-l scuza de faptu ca acest individ nu respecta pe nimeni, jignind in stanga si dreapta.

860474370654943
Luter King  •  28 Mai 2015, 15:23

mi se face sila de suproterii *** ,care nu-si vad lungul nasului .il ataca pe balint de parca lar cunoaste personal ca om .pe cand marele *** din foasta strunga pipera , iar isi da pe fata ca aceiasi *** fabricata in fundul curti .jenant pentru el si cei care ii i-a partea intr-o discutie publica .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (101)
Comentează