FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - DINAMO 1-3

Răspunsul lui Rednic pentru Hagi: "M-a deranjat că m-a făcut strîmb, dar și eu pot spune că e cel mai mare dușman al limbii române!"

Articol de GSP - Publicat luni, 30 noiembrie 2015 22:45

Mircea Rednic i-a răspuns lui Gheorghe Hagi, după ce "Regele" l-a făcut "strîmb" și i-a sugerat să-și dea demisia de la Dinamo (DETALII).

"Nu m-am supărat pe Hagi pentru ce a zis, el e unul dintre cei mai buni jucători pe care i-a avut România. Să fie clar, eu nu m-am legat de jocul echipei lui. Statistica arată că ei au avut foarte multe penalty-uri, eu asta am zis. Ei au avut foarte multe penalty-uri. Cel mai tare m-a deranjat că m-a făcut strîmb. Nu poți să te legi de fizicul meu.

Cică îmi arată 5 degete, OK, foarte bine. Dacă asta e performanță pentru el... Și eu pot să-i arăt 4 trofee, nu-i ușor să cucerești 4 trofee. Diferența dintre noi e că el se chinuie de 3 ani să ajungă cu Viitorul unde a ajuns, eu în 4 luni vedeți ce fac. Eu am obiective pe termen scurt, el pe termen lung. El a cîștigat cu 5-1, dar noi am jucat atîta timp în 10 oameni. Nici nu ajunsese la poartă. Nu știu la ce meci s-a uitat el", a spus Mircea Rednic la Digisport.

"Și eu aș putea să spun foarte multe de Hagi, dar nu vreau. Pot să spun că e cel mai mare dușman al limbii române sau că-l mușcă gramatica de limbă!"
Rednic despre Hagi, la Dolce

"Sînt mulțumit de joc, de cele 3 puncte. Singura noastră problemă a fost cu banca tehnică. Trebuia să ne uităm în dreapta și nu în stînga, la gazde, cum sîntem obișnuiți. Gnohere mi-a spus să am încredere în el. Mă bucur că reușește să marcheze. E bine, sîntem peste Steaua, sîntem la 7 puncte de locul 7" Rednic după victoria în fața lui FC Voluntari, scor 3-1

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (201)
thelegend.
thelegend.  •  01 Decembrie 2015, 16:42
Postat de bimbi79 pe 01 Decembrie 2015, 10:15

Nu-s un simpatizant al lui Rednic, dar acest raspuns adresat DICTATORULUI hagi mi-a ajuns la inima, m-a incantat. hagi, cu echipa lui, da, acum arata bine, dar daca ne aducem aminte, aceasta echipa, nu trebuia sa fie aici. Datorita unor meciuri trucate, echipa lui hagi ar fi trebuit sa fie in divizia B. Cu trucuri si trucaje altii sunt ridicati iar altii coborati. Cu trucuri si trucaje oricine poate sa se dea mare. O alta idee bine venita a punctat Rednic. El, la Dinamo (acum) sau pe unde a mai fost i se cerea performanta in timp scurt. Si, spre lauda lui de multe ori a reusit. La viitorul, echipa ingamfatului hagi nu avea *** in coaste. Daca se zbatea, ca si pana acum in mocirla mediocritatii, la limita de jos, nu-i zicea nimeni nimic, nu era sub presiune. Ca a reusit mai mult, bravo lui, dar , inca o data, a uitat de unde a plecat si cum a ajuns acolo unde este acum. Dar nu ma mira, hagi este caracterizat printr-o astfel de nesimtire si minciuna multa, cat cuprinde. Ultima concluzie a lui REDNIC, este GENIALA și REALA 100%: hagi faulteaza sistematic si repetat gramatica limbii romane. Deși este invitat des la diverse emisiuni TV nu a aviu curaj nimeni sa-i spuna adevarul in fata. De data asta, Rednic, este adevarat, conjunctural, i-a spus-o direct. Haigi, nici macar nu a avut curajul sa-i raspunda...; ma intreb daca ar fi avut curajul s-o faca ce i-ar fi spus ? Rednic, felicitari, iar pt hagi, recomanda:Sa invete gramatica limbii rom

Ai un mare-mare respect de la mine. Ma mir ca mai exista si stelisti cerebrali care mai sunt ancorati in realitate. Respect frate.

thelegend.
thelegend.  •  01 Decembrie 2015, 16:40
Postat de adicn pe 01 Decembrie 2015, 10:03

Strâmbule, ai uitat cum le-ați furat golul de 1-1? v-o presat Voluntariul așa mare echipă sunteți...mare bucurie pentru potăile strâmbului, după 3 ani au depășit Steaua...provizoriu doar :))

Da tu ai uitat de cele 2 penaltyuri de alaltaieri pe care Astra Giurgiu trebuia sa-le primeasca ??? Spune-ne si in meciu cu noi, cine va mai furat la 3-1 pentru noi ?? Planetele,meteoritii,Spatiul, Galaxia ??? Paranoicii dreakku.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

thelegend.
thelegend.  •  01 Decembrie 2015, 16:39

Vorbeste regele pielii de la subrat de onoare si demisia lui Rednic ??? Pai de ce sa-si dea mai haji demisia rednic ?? ca are rezultate si iti e frica ?? Tu de ce nu ti-ai dat demisia *** de la nationala dupa rusinea cu Slovenia ?? Ai stat pe spatele suporterilor nationalei, cand toate stadioanele iti cereau demisia nici nu *** sa ti-o dai ***, tu esti ultimu om care are dreptu sa zica de demisie. Cand mai vorbesti de altii aduti aminte cum te strigau suporterii nationalei sa te cari de acolo si tu iti continuai munca ca un nesimtit. Rusine. Tu nu esti rege, esti doar un pacalici care faci amuzanta lumea.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (201)
Comentează