FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Raul Rusescu a răspuns ofertei lui Gigi Becali! Ce spune despre o posibilă revenire la Steaua

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 decembrie 2016 14:10

Dat ca și transferat la Steaua de Gigi Becali, Raul Rusescu a negat acest lucru, ba chiar susține contrariul, spunând că este la un pas de prelungirea contractului cu Osmanlispor. 

"M-am acomodat foarte bine la Osmanlispor şi chiar îmi place în campionatul din Turcia. Nici prin cap nu mi-a trecut să plec de aici, mai ales că suntem aproape de prelungirea înţelegerii.

Tocmai de aceea nu ştiu de unde toate zvonurile astea. Eu mă pregătesc pentru meciul foarte important pe care-l avem de jucat joi, cu FC Zurich.

Repet, nu s-a pus nicio clipă problema să revin la Steaua sau la altă echipă din România în perioada imediat următoare", a afirmat Raul Rusescu conform TV Digi.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
564351217065972
Stefan Nica  •  08 Decembrie 2016, 08:59

Rusescu este un baiat cu bun simt...***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valyomanyd
valyomanyd  •  07 Decembrie 2016, 21:23
Postat de gerulozaurus pe 07 Decembrie 2016, 18:59

pentru lesinatii de mai jos "E posibil să vină Szukala, e posibil să vină Rusescu. Negociem!" by Gigi: NEGOCIEM!, ee, da pentru voi e greu sa cititi un articol cap-coada

Alt gigist :)) bre, cum negociezi cu cineva dar ala nu stie ?

para.para
para.para  •  07 Decembrie 2016, 19:58

Daca-l intrebam si pe jiji si ala o sa nege asemenea posibilitate si uite asa cancanul asta al sportului din romanika dovedesc inca o data inventeaza pana si zvonuri. E clar, lipsa ratingului apropie falimentul.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează