FOTBAL  »  Superliga  »  ACCIDENTĂRI

Raul Rusescu, indisponibil pentru meciul cu Dinamo Kiev? Alţi doi fotbalişti pot lipsi în jocul din Europa League

Raul Rusescu
Raul Rusescu

Articol de GSP - Publicat luni, 29 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 29 septembrie 2014 10:28

Steaua a plătit scump egalul din Ghencea în faţa Astrei, scor 0-0, prin accidentarea lui Raul Rusescu din prima repriză, iar Costel Gâlcă nu ştie dacă se va putea baza pe serviciile acestuia în disputa cu Dinamo Kiev.

În minutul 35, Rusescu a fost înlocuit cu Stanciu, după ce primul s-a accidentat la umărul drept şi n-a mai putut continua partida. Nu se ştie încă dacă fotbalistul adus împrumut de la Sevilla va fi apt pentru jocul cu Dinamo Kiev din Grupa J a UEFA Europa League, partidă programată joi.

Probleme are şi Adi Popa, care aseară n-a fost nici măcar pe bancă, iar Cristi Tănase este în recuperare după accidentarea care i-a recidivat în partida retur cu Ludogoreţ, nefiind refăcut în totalitate.

"Rusescu are probleme la umăr. Deocamdată, nu ştim cît de gravă este accidentarea, rămîne să aflăm în orele viitoare. Tănase se antrenează cu echipa şi va intra cîte puţin. Cu siguranţă, nu va intra încă de la început. Popa are o entorsă şi vom vedea cum se simte în următoarele zile", a spus Gâlcă la conferinţa de presă de după meciul cu Astra.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (39)
rr0m_stelist
rr0m_stelist  •  29 Septembrie 2014, 16:39

castigam grupa

ipocritul
ipocritul  •  29 Septembrie 2014, 14:07
Postat de rr0m_stelist pe 29 Septembrie 2014, 13:52

vorbeai "mai jos" de "limbaj" ? :) unte am folosit eu un limbaj deplasat ? . despre limbajul tau ce parere ai ? rr0mule :))

Mars ma scursuura umana , pentru cei ca tine s-a inventat prezervativul.

rr0m_stelist
rr0m_stelist  •  29 Septembrie 2014, 13:52
Postat de ipocritul pe 29 Septembrie 2014, 13:18

2 ani ? pisa-m-as pe rasa maa-tii de scursura umana , regheblatul paulei , mars la cersit terminatule si nu mai abera p-aici.

vorbeai "mai jos" de "limbaj" ? :) unte am folosit eu un limbaj deplasat ? . despre limbajul tau ce parere ai ? rr0mule :))

Vezi toate comentariile (39)
Comentează