FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Război intern la Dinamo: PCH sabotează ONG-ul lui Dinu și stopează negocierile pentru vânzarea clubului!

Articol de - Publicat joi, 26 aprilie 2018 11:11

ONG-ul lui Dinu a fost blocat de ultrașii PCH care au înregistrat același nume la OSIM și Tribunal pentru a bloca mișcarea ce vrea să cumpere acțiuni de la Negoiță.

"Asociația Dinamoviști pentru Dinamo", ONG-ul pornit de actorul Răzvan Oprea și reprezentat de Cornel Dinu, întâmpină mari probleme după ce o facțiune a fanilor PCH, condusă de liderul de galerie Nicu Tararache, face tot ce poate pentru a-i încurca pe cei care vor să cumpere clubul de la Ionuț Negoiță.

Ieri, cei din Asociație s-au dus la Judecătoria Cornetu din Ilfov ca să ceară personalitate juridică pentru ONG, dar au fost amânați. Motivul? În același timp, apropiații lui Tararache s-au dus la Judecătoria Sectorului 2 și au cerut personalitate juridică sub aceeași denumire, "Asociația Dinamoviști pentru Dinamo", și au contestat dosarul depus la Cornetu!

Asta cu toate că, la OSIM, Tararache a înregistrat denumirea cu o lună mai târziu față de ONG-ul lui Oprea. La rândul lor, cei din ONG au contestat dosarul depus de oamenii lui Tararache. Mișcarea lui Oprea a fost amânată pentru data de 16 mai.

Scopul este de a bloca demersurile lui Cornel Dinu și Răzvan Oprea, care sunt deja în discuții avansate cu mai mulți oameni de afaceri ce sunt dispuși să cotizeze pentru cauza lor.

Au vrut să controleze tot

Neînțelegerile au început în momentul în care Dinu a venit alături de Oprea și influența lui Mister a început să aducă susținere din mediul business. Ultrașii au simțit că pot pierde o oportunitate bună de a face bani.

Oprea s-a întâlnit cu Tararache și oamenii lui, care au spus că sunt de acord să se alăture proiectului cu condiția să conducă ei. Din momentul în care au fost refuzați, ultrașii au început să pună bețe în roate constant ONG-ului din care face parte Dinu. 

Așteaptă investitorul

GSP a prezentat în exclusivitate faptul că Negoiță e în tratative foarte avansate cu un om de afaceri grec. Auditul a fost făcut, iar acesta urmează să vină în România până la sfârșitul săptămânii pentru a negocia cu șeful de la RIN dacă preia 51% din acțiuni sau tot pachetul de 93% deținut de Negoiță. 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (15)
geo.b.
geo.b.  •  26 Aprilie 2018, 16:10

In momentul in care se pune in discutie "ciolanul",se vad adevaratii dinamovisti si CAT DE DINAMOVISTI sunt. M-am saturat sa tot aud de "sangele alb rosu",pentru ca lacomia demonstreaza ca este doar o vorba-n vant si o zicala si ca "interesul poarta fesul".In loc sa fie o unitate,daca tot SE VORBESTE de performanta si sa traga toti in aceeasi directie.O "gloata" daca nu-i unita,usor poate fi dezbinata. Si cea mai mica "buturuga" o rastoarna,cat ar fi "carul de mare".

100466354012178
Joachim Makay  •  26 Aprilie 2018, 15:40
Postat de fcsbnuesteaua pe 26 Aprilie 2018, 12:41

'' suporterii dinamovisti au cel mai ridicar nivel din Romania '' .........prostalaul de la cora mai loveste inca odata .........ce '' nivel '' ba prostule ..............daca zic ca mi s-a ridicat nivelul .....oare la ce se gandesc moderatori

Fugi in ghiveci ba progenitura de tortionarul din nordul moldovei .

dogred10
dogred10  •  26 Aprilie 2018, 15:04

Acum e grec investitoru ?? Nu mai e arab sau cipriot ?? Pana la urma vine un investitor din Tribu Tuvalu.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close