FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Război intern la Rapid! Valerii Moraru vrea să scape de un om important din club: "A făcut mari greşeli! Avem 40 de dosare pe rol"

Articol de GSP - Publicat marti, 30 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 30 septembrie 2014 11:30

Acţionarul majoritar al Rapidului, Valerii Moraru, consideră că administratorul juridiciar al clubului, Cristina Andronache, a făcut mari greşeli, motiv pentru care vrea să o înlăture de la club. 

"Abrudan a acceptat să îi plătim 25 000 de euro din datoria de 43 000, a semnat un document cu clubul prin care era de acord, dar doamna Andronache nu şi-a dat acordul.

În acest moment mai avem însă peste 40 de dosare pe rol, împotriva noastră. Au fost greşeli manageriale care au costat mult clubul.

Acum sînt hotărât în urma auditului că doamna Andronache trebuie înlocuită de urgenţă."

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
granata_man
granata_man  •  30 Septembrie 2014, 18:51
Postat de wardog pe 30 Septembrie 2014, 13:33

Tampitul asta isi da seama ce e un administrator judiciar? cu cine a semnat ala un document, daca lichidatorul e singurul care are drept de semnatura in club?

Ba' dobitocule, tu acum te-ai trezit din somn cu chef de vorba ? Daca habar nu ai despre ce e vorba, nu te baga si cauta-l pe Mititelu sa-ti explice care- treaba cu insolventa si cat de iscusit a fost el si a reusit sa falimenteze U Craiova.

wardog
wardog  •  30 Septembrie 2014, 13:33

Tampitul asta isi da seama ce e un administrator judiciar? cu cine a semnat ala un document, daca lichidatorul e singurul care are drept de semnatura in club?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează