FOTBAL  »  Superliga  »  RĂZBOI

Război între Mititelu și Ilie Balaci! "Omul e bolnav! A venit de la Booveni! Nici nu știa unde e Craiova pe hartă" / "E îmbibat în alcool"

Articol de GSP - Publicat joi, 20 octombrie 2016 12:34

Amenințările lui Adrian Mititelu cum că va scrie o carte în care va dezvălui blaturile făcute de Craiova Maxima l-au scos din sărite pe Ilie Balaci. 

Fostul mare fotbalist l-a desființat pe Mititelu într-o declarație, însă reacția n-a întârziat să apară. Mititelu a reacționat dur pe Facebook și l-a numit alcoolic pe Balaci. 

"Omul e bolnav, nu are ce să mai bage în gură. Nu trebuie băgat în seamă. El nu are cum să vorbească de echipa aia, de blaturi?! A venit de la Booveni, unde nu se făcea geografie, nici nu ştia unde e Craiova atunci.

Avea 13 ani când noi făceam istorie. Nu a fost deloc deştept. Să nu se mai laude că a băgat toţi banii în fotbal. Omul nu gândeşte cu capul, ci cu turul pantalonilor. Şi culmea, eu i-am luat lui apărarea de-a lungul timpului”, a spus Balaci la Digi. 

m1

m2

m3

m4

m5

m6

m7

m8

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (75)
1235889766454194
Niky Niky  •  20 Octombrie 2016, 23:23

bai mititelule tu nu stii ce-i ala fotbal,habarnuai cu ce se mananca,vrei doar sa ei 230 milioane de euro sa te imbogatesti,stii ceva banii aia o sa ii ei in visele tale,asa ca trezestete si lasa fotbalul din craiova in pace cu fotbalul ca nu e de tine

echilibrat
echilibrat  •  20 Octombrie 2016, 21:44
Postat de darkdark pe 20 Octombrie 2016, 17:44

Ba e problema ta pe cine sustii, dar nu debita tampenii sa intoxici oamenii cu jumatati de adevaruri. Circul lui Rotaru nu este nici din punct de vedere moral, nici juridic nici din ce punct de vedere vrei tu, Stiinta. E dreptul meu sa ma *** pe echipa asta la fel cum e dreptul tau sa o sustii.

Fostul circ al lui mititelu a fost mutat din oras, a fost tirit in campanii electorale si nu a avut imnul si stema orginala cu acte in regula. Cind nu ai simbolurile clubului, si ti-ai mutat circul din oras si l-ai folosit pentru obiective politice in mod oficial - nu mai ai nici o treaba cu istoria Universitatii. Acel SRL era in faliment moral inca din 2011, inainte de a fi in faliment economic in 2014. In plus justitia a decis ca fostul SRL al lui mititelu nu avea nici o treaba juridica cu clubul fondat in 1948. Lasa-l pe Rotaru, ca nu-mi pasa de el; ultimii 5 ani au dovedit ca Mititelu a avut un fals. Un fals care e acum mort. Asta e adevarul gol golut - fostul SRL mititelian a fost un zero absolut de pacalit lumea. Ultimii 5 ani au fost un referendum in ceea ce priveste falsurile dovedite ale lui Mititelu. Dictatorul mincinos a fost alungat - asta e tot ce conteaza. Acum ne putem bucura de sport, cu jucatorii si antrenorii Craiovei vorbind depre sport, inainte si dupa meciuri. Sa ai o viata buna si un weekend frumos. Baietii nostri au meci la Medias. Seful vostru e la TV acum - urmareste echipa favorita.

218452421861877
Iulica Marian  •  20 Octombrie 2016, 21:37

Clonati ordinari sunteti voi toti mititeii jalnici ce-ati iubit o societate comerciala adica o clona,o societate falita a copiilor copiilor mafiotului mititel care n-a produs nimic in viata iar in fotbal are doar una retrogradare si una dezafiliere.,,,

Vezi toate comentariile (75)
Comentează