FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Război între patroni! N-a mai rezistat și l-a atacat pe Becali: "I-am văzut conferința de la palat, cu icoane și balauri. E pe altă lume, nu știe ce vorbește!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 august 2017 10:15

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a declarat că este interesat de Cătălin Golofca, mijlocașul celor de la FC Botoșani și că el și antrenorul Nicolae Dică îl vor la echipa roș-albastră. (Vezi detalii).

Declarațiile lui Becali l-au enervat pe Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, care a avut declarații dure la adresa stelistului.

"Golofca este jucătorul momentului. Gigi Becali nu știe ce vorbește. E pe altă lume. E euforic după ce i-a bătut pe cehii ăștia. Am văzut o conferință de presă la el la palat, cu balaurii în spate, cu icoane. Eu îl respect pentru flerul pe care îl are și pentru ceea ce a făcut cu Steaua.

Golofca e un jucător pe care nu îl dau pentru o sumă cu 1 milion de euro. El merită banii ăștia.. ămâne la Botoșani. Eu îi dau salariu mare, cât îi dă și Steaua. Nu e niciun fel de problemă. Dar el va pleca. Sunt multe cereri la ora actuală, dar este un meteorit. Nu are istoric. 

Este letal când are mingea la picior. Din campionatul nostru l-a mai dorit Astra, dar nu are bani. În afară de Steaua, nu are nimeni bani să ia jucători de la noi. Am niște discuții avansate cu alte echipe din afară și sunt convins că va pleca. Când spui că Golofca costă 300.000, e o obrăznicie", a spus Iftime la TV Digi Sport.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (126)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  07 August 2017, 00:28
Postat de costel_c pe 06 August 2017, 23:15

E moldovean destept dnul Iftimie. In loc de Dinamo Kiev, Golofca ajunge la FCSB. I-a placut conferinta de presa de dupa Pilzen, icoane si balauri pe pereti, un patron euforic de pe alta lume... Acesti doi patroni erau vorbiti sa dea declaratii pe invers...

Bine ca te-ai prins. Ca vad ca pe aici sunt multi care nu s-au prins nici macar acum....

costel_c
costel_c  •  06 August 2017, 23:15
Postat de Iordache Marculetz pe 06 August 2017, 17:02

Felicitari domnule Iftimie! Sunteti un moldovean destept.In afaceri si acum si in fotbal.Corect pretul stabilit de dumneavoastra pentru Golofca.Nu va lasati influentat de Gigi Becali.Aveti minte mai multa ca el.

E moldovean destept dnul Iftimie. In loc de Dinamo Kiev, Golofca ajunge la FCSB. I-a placut conferinta de presa de dupa Pilzen, icoane si balauri pe pereti, un patron euforic de pe alta lume... Acesti doi patroni erau vorbiti sa dea declaratii pe invers...

gigelos
gigelos  •  06 August 2017, 19:45

Între patroni ? Becali e patron la FCSB ? Știu ca nu

Vezi toate comentariile (126)
Comentează